XS
SM
MD
LG

Trebinje u znaku LeoStarsa i Turnira prijateljstva

 KF LeoStars iz Trebinja za vikend organizuje drugi po redu Međunarodni "Turnir prijateljstva", koji će da okupi više od 700 mališana iz 45 fudbalskih ekipa iz regiona, uzrasta od 9 do 12 godina.

Kako su nam naveli organizatori turnir će biti održan u Gradu Sunca na terenu sa vještačkom travom i u sportskoj dvorani "Olimp".

-Na ovaj način promovišemo fudbal kao sport koji je popularan kako među djecom tako i u samom Trebinju. Ujedno je to i promocija Grada Sunca koji je je obogatio naš sportski sadržaj ovdje u Trebinju. Ono što je svakako najvažnije jeste druženje, upoznavanje djece iz drugih gradova jer nakon svakog turnira ostanu neki kontakti, sklapaju se nova prijateljstva i nastavlja se druženje. Mnogo je pozitivnih faktora koji se vezuju uz jedan ovako veliki turnir, rekao nam je Igor Joksimović predsjednik KF LeoStars.

LeoStars je inače počeo da ovakve turnire organizuje još od 2016. godine, ali su obnova stadiona i korona nekoliko puta spriječili održavanje.

-Na početku se turnir zvao " Fudbalske zvjezdice", ali smo prošle godine, nakon pauze organizovali turnir i nazvali ga "Turnir prijateljstva", tako da će ovo sada biti drugi po redu, objašnjava nam Joksimović i dodaje da će utakmice početi u subotu već od osam časova.

On je ujedno pozvao sve ljubitelje fudbala da dođu i podrže mlade fudbalske nade.

-Biće to jedno nezaboravno druženje, kao i svaki put i pozivamo sva da budu učesnici u ovoj manifestaciji, kaže Joksimović i dodaje da je planirano i svečano otvaranje u subotu u podne uz brojna iznenađenja, a učestvovaće ekipe iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Na kraju ćemo dodati da je ovu manifestaciju najavila i Turistička organizacija Trebinja i navode da ce preko 700 djece iz regiona narednog vikenda imati priliku da se druže, pokažu vještine, ali i da uživaju u ljepotama Trebinja i Grada Sunca.

 

 


LeoStars 1 : 1 Mladost
Velež 3 : 1 Stakorina
Hercegovac 0 : 4 Sutjeska
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sutjeska 10 8 1 1 25
2 Hercegovac 10 7 0 3 21
3 LeoStars 10 4 4 2 16
4 Stakorina 10 4 1 5 13
5 Velež 10 2 1 7 7
6 Mladost 10 1 1 8 4