Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Kreće Premijer liga, Jahorina na premijeri dočekuje ekipu Kule Gradačac

U vikednu pred nama kreće premijerligaški karavan, a odbojkašice Jahorine u prvom kolu dočekaće ekipu Kule Gradačac, povratnika u prvi razred klupske elite BiH.

Susret između Paljanki i sastava iz Gradačca na rasporedu je u subotu 8. oktobra u dvorani "Peki" sa početkom u 18,00 časova.

Meč će suditi Srđan Cvijanović iz Bijeljine i Medin Mujkić iz Zenice, dok će delegat-kontrolor biti Nihad Mulaosmanović iz Tuzle.

Parovi 1. kolo

Petak 7. oktobar
Borac - Bl Volej 19,00
Goražde - Gacko 17,30

Subota 8. oktobar
Igman - Mostar 19,00
Jahorina - Kula Gradačac 18,00
Sloboda - Bimal Jedinstvo 17,00

Paljanski član Premijer lige u novu sezonu ušao je sa novim predsjednikom i trenerom na čelu. Bojan Čvoro preuzeo je rukovođenje klubom, a trenerska palica je u rukama Siniše Rulja.

U odnosu na prošlu sezonu ekipu su napustile, srednji blokeri mlade talentrovane sedamnaestogodišnjakinje reprezentativka Ana Terzić i juniorska reprezentativka Miljana Koroman koje su prešle u redove "brčanskih princeza", a pouzdana starterka Tamara Ćesić nosiće dres tuzlanskog premijerligaša.

Sve ostale koje su prošle sezone bile u kombinaciji su u sastavu: kapiten Nikolina Klačar, Anja Gutalj, Marija Kovačević, Ana Ognjenović, Sonja Jegdić, Ana Đokanović, Tijana Kusmuk, Bojana Milidrag, Katarina Klačar i Dragana Cicivić.

Iz komšijskog Glasinca sastav je pojačala "blokerka" Tanja Tošić, a talentovane snage iz paljanskog drugoligaša Volera, Marija Savić, Kristina Topić, Lara Kusmuk, Maja Đokić, Mirjana Kovačević, Đurđina Gajović, Helena Teodorović, Isidora Vuković, Helena Bojanić i Anastasija Pandurević tražiće svoje minute u igri i to su snage na koje računa trener Siniša Rulj.

Pripreme su počele početkom avgusta, proveru fizičke spreme i uigravanje redova 'Jahorinke" su imale na lV Memorijalnom turniru "Veselinka Slijepčević Obradović" i na Ilidža Kupu i sa opimizmom ulaze u prvenstvo.

Paljanke očekuji izazovnu sezonu ali uz zajedništvo, pregalaštvo, kvalitetan rad, elan i pozitivnu energiju nadaju se najboljem.


Goražde : Mostar
Gacko : Sloboda
Bimal Jedinstvo : Jahorina
Kula : Borac
BL Volley : Igman
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Bimal Jedinstvo 8 7 1 21
2 Gacko 8 7 1 20
3 BL Volley 8 6 2 18
4 Goražde 8 5 3 16
5 Igman 8 4 4 13
6 Sloboda 8 4 4 12
7 Mostar 8 4 4 11
8 Jahorina 8 1 7 4
9 Borac 8 1 7 3
10 Kula 8 1 7 2