XS
SM
MD
LG

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" u srijedu, jedna utakmica odložena, evo i delegiranja

Utakmicama osmine finala ove srijede se nastavlja Kup "dr Milan Jelić". Biće odigrano sedam utakmica, a odložen je duel u Foči između Sutjeske i Borca.

Sve ostale utakmice igraju se u srijedu od 14 sati, a Savez je odredio i službena lica za utakmice. Meč Omarske i Krupe sudiće Velibor Gigović uz pomoćnike Nemanju Šestića iz Banjaluke i Veljka Makitana iz Gradiške.

Drina će u komšijskom derbiju ugostiti Podrinje iz Janje. Utakmicu sudi Nikola Tešanović iz Istočnog Sarajeva uz asistenciju zemljaka Miroslava Bjelice i Strahinje Trifkovića.

Mario Jelić će suditi duel Slobode iz Novog Grada i Zvijezde 09, a pomažu mu isto tako Banjalučani Milan Simić i Milan Dujaković. 

Tekstilac će u Derventi dočekati Leotara. Utakmicu sudi Nemanja Aleksić iz Banjaluke, a asistiraju mu Vanja Ajder i Branislav Zvijerac.

Duel niželigaša u Kneževu gdje se sastaju Progres i Stakorina sudi Dejan Lazić iz Modriče, a pomažu mu Slaviša Mitrović iz Šamca i Slaviša Gligorić iz Doboja.

Danijel Perić sudi duel prvoligaša Kozare i Krupe, uz asistenciju Bojana Mitrovića i Njegoslava Boškovića iz Bijeljine, dok će duel Željezničar Sport Tima i Laktaša suditi Nemanja Petrović iz Prijedora, uz pomoćnike Aleksandra Jevtića i Mladena Stupara.