XS
SM
MD
LG

Radnik ljut na suđenje Vedrana Marčinka

KMF Radnik iz Bijeljine oglasio se saopštenjem dan nakon prve utakmice polufinala Premijer lige BiH u kojoj su izgubili na domaćem terenu od Sarajeva 3:1.

Saopštenje Radnika prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

- Zašto i kome smeta KMF Radnik MD ŠOP?

Juče u Bijeljini pred najveći hrišćanski praznik desila se jedna od najvećih futsal greški u režiji Marčinka Vedrana nastanjenog u Mostaru. Po čijem nalogu, za koga i zbog čega je juče Marčinko Vedran sudio?

U prilog prilažemo video snimke, pa vi prodsudite. Takođe, nećemo navoditi sitne prekšaje, nećemo navoditi ni žuti karton kad se pokaže prednost, ali se žuti karton ne pokaže. Prilažemo samo krucijalne greške.

Radniku nisu svirana dva kaznena udarca, nije isključen igrač koji brani prazan gol rukom.

Takođe, tokom čitave utakmice Marčinko Vedran je tendeciozno sudio i na kraju kada je objektivna publika u Bijeljini počela da reaguje, uklonio je i redare sa parketa i pokazao da je on juče "šerif".

Još od početka prvenstva Marčinko je u drugom kolu oštetio Radnik, što je potvrdio i Komitet za sudije i sudijska pitanja i ocijenio ga lošom ocijenom. Nakon toga klub je reagovao i tražio izuzeće Marčinka, koji zamislite sve do juče nije sudio Radniku.

Postavlja se pitanje, da li finaliste treba da određuje teren ili ljudi u crnom?

Da li više vrijedi ulagati u sport ili treba ulagati u sudije? Postavljamo pitanje da li smeta što Radnik može osvojiti duplu krunu, što u Bijeljini budu pune tribine i to treba "ugasiti", stoji u saopštenju.