XS
SM
MD
LG

Novak zaustavljen u Rimu

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta  Novak Đoković zaustavljen je u trećem kolu Mastersa u Rimu! Danas je od našeg asa bio bolji Alehandro Tabilo koji je slavio sa 2:0 (2:6, 3:6).

Ovo je jedan od onih mečeva koji će Novak pokušati što pre da zaboravi, pošto danas uopšte nije ličio na sebe! Dugo nismo gledali ovako loše izdanje Đokovića, pa su navijači u Rimu, kao i oni koji su gledali meč preko televizora bili u potpunoj neverici.

Od samog starta meča Novaku ništa nije polazilo za rukom, nije bio fokusiran, delovalo je kao da želi što pre da završi meč dok je sjajni Čileanac koristio svaku grešku Đokovića i zadavao mu ogromne probleme.

Odmah je napravio dva brejka i prilično rutinski osvojio prvi set, dok je u drugom viđena malo drugačija slika...

Novak je u nastavku pružao nešto jači otpor, koji ipak nije bio dovoljan da se slomi "žilavi" Čileanac.

Podsetimo, Novak Đoković je u prvom kolu mastersa u Rimu bio slobodan, drugo kolo je prošao rutinski, mada je u duelu sa Korentanom Muteom bilo svačega.

Nervozni Francuz je pravio haos na terenu, svađao se sa sudijom i lomio rekete... Čak je stigao stigao i da se javi na telefon u toku trajanja jednog gema!

Na kraju je i pored malih problema na startu kada je izgubio dva gema na svoj servis najbolji teniser ikada uspeo da trijumfuje sa 6:3, 6:1.