XS
SM
MD
LG

Najvažnije - prolaz dalje
BIJELJINA: U osmini finala Kupa RS odigran je semberski derbi u kome su se sastali prvoligaš Sloga iz Gornjeg Crnjelova i premijerligaš Radnik iz Bijeljine. U regularnom toku rezultat je bio 2:2, ali Radnik je prošao dalje poslije bolje izvedenih penala, pošto su njegovi strijelci postigli 4, a strijelci Sloge 3 gola.
 
"Kup takmičenje je uvijek neizvjesno. Znali smo da Sloga ima dobru ekipu i da nam neće biti lako. Iako su nam neki igrači bili povrijeđeni, njihove zamjene su dobro odradile posao. Najvažnije od svega da je utakmica bila fer i korektna, viđena su i 4 gola u regularnom dijelu, a u izvođenju penala je bilo neizvjesno. Naš golman Marković je odbranio 2 penala. Idemo u četvrtfinale. Uglavnom, mi smo i branioci Kupa i planirali smo da ga ponovo osvojimo. Čestitke našim igračima za prolaz,  a igračima Sloge na fer i korektnoj igri", kaže generalni sekretar Radnika Slobodan Đorđić.
                                                                       
"Pružili smo dobar otpor Radniku, ali u završnici je odlučila sreća, što je sastavni dio igre. Idemo dalje i naše misli su preusmjerene sad za prvenstvo gde se "gonimo" sa Borcem. Čestitke saigračima za fer i korektnu igru, a Radniku želimo osvajanje Kupa RS",  rekao je kapiten Sloge Dragiša Komarčević.