XS
SM
MD
LG

Doboj predložio najbolje

Komisija Gradskog fudbalskog saveza  za izbor najboljih  u 2017. godini obavila je svoj posao i predložila fudbalske  ekipe i pojedince koje pokriva ovaj savez.

Na osnovu pristiglih prijedloga klubova GFS Doboj i kriterija,  Komisija za izbor najboljih fudbalskih ekipa i fudbalera pojedinaca , odnosno fer-plej ekipe, sportskog radnika i fudbalskog sudije izvršila je izbor i dala svoj prijedlog Područnom fudbalskom  savezu Doboj  u predviđenom roku.

 Komisija je za najuspješniji fudbalski klub proglasila FK Tekstilac iz Dervente, uspješnog prvoligaša RS. Po mišljenju i obrazloženju prijedloga Pionirska selekcija FK „Sloga“  Doboj, kao prvaci RS, najbolja su mlada fudbalska ekipa, dok je fer-plej ekipa u 2017. godini FK  „Ozrenski sokolovi“ iz  Boljanića. Dragan Jolović poznato i priznato fudbalsko ime, fudbaler  Tekstilca, proglašen  je jednoglasno za najboljeg fudbalera u protekloj godini, dok je  najperspektivniji mladi fudbaler je Dušan  Ristić iz pionirske selekcije Sloge a koji je već nastupao i za seniorsku ekipu. Mirsad Kotorić, sekretar FK „Borac“ Kotorsko je najbolji fudbalski radnik a Dragan Bjelanović, trener šampionske pionirske selekcije Sloge iz Doboja je najbolji trener za 2017. godinu. Bez veće konkurencije,  na osnovu prijedloga , Dražen Vasiljević iz Doboja,  najbolji je fudbalski sudija .

Spisak najboljih u 2017. godini GFS Doboj proslijedio je Područnom fudbalskom savezu , koji će izvršiti izbor najboljih sa nivoa  ovog  fudbalskog tijela a sigurno je da će nekoliko predloženih ekipa i pojedinaca koji su predloženi biti među najboljima.

Pionirska selekcija Sloge