XS
SM
MD
LG

2 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Remi u Srpcu

10.09.2017 Administrator DC

Omarska i Srbac su odigrali uzbudljiv susret u okviru petog prvenstvenog kola. Na kraju je završeno 2:2, s tim da je ovaj put Sloga vodila 2:0, a Omarska izjednačila u sudijskoj nadoknadi. Dakle, isti scenario kao na utakmici Omarska – Ljubić, s tim da je sada sreća pogledala Omarsku.

Omarska je krenula agresivno i diktirala tempo utakmice, te na samom početku imala par lijepi šansi od kojih se izdvajaju propuštene prilike Nišević Dejana i Hrvaćanina. Domaćin se oslobodio pritiska nakon desetak minuta i iz prvog ozbiljnijeg napada došao u vođstvo. Korner je odlično izveo Janković, a usamljeni Kršić je glavom pogodio za 1:0 u četrnaestom minutu. Taj rezultat je ostao sve do odlaska na odmor.
U drugom poluvremenu Omarska ponovo bolje počinje, ali šanse propuštaju Hrvaćanin i Rosić Branko. Sloga je uduplala prednost u 56. minutu. Nakon jednog odličnog šuta Jokić brani i odbija loptu prema korneru, igrač Sloge kreće u dribling, a Nišević Nemanja se gradi ramenom. Stiče se utisak da je sudija Vukojević samo čekao prvu priliku i odmah je pokazao na jedanesterac. Penal je izveo Kršić i svojm drugim golom povisio na 2:0

Nakon toga Omarska je krenula na sve ili ništa. U 70. minutu, Malbašić otvorenim đonom brutalno faulira Romanić Darku, koji nije mmogao nastaviti utakmicu, te je umjesto njega u igru ušao Romanić Z Dejan. Sudija je pokazao crveni karton Malbašiću, ali tada burno reaguje i golman Omarske Jokić, te sudija Vuković i njemu pokazuje crveni karton, tako da su poslednjih dvadeset minuta obe ekipe igrale sa po deset igrača.

Mlađani Romanić Z Dejan se još jednom pokazao kao pravi džoker. U 81. minutu Krecelj sjajno prolazi po strani i proigrava Dejana na drugoj stativi, a Romanić palsira loptu u praznu mrežu. Nakon toga su se dodatno pojačali napadi Omarske. Prvo je Grahovac slabo šutirao iz povoljne pozcije, a potom je Hrvaćanin izveo odličnu solo akciju, ali je pucao iznad gola. Do zasluženog izjednačenja Omarska je stigla duboko u sudijskoj nadoknadi. Romanić i Hrvaćanin su lijepo kombinovali u šesnaestercu, Hrvaćanin je izašao iskosa na golmana, te je precizno i lagano šutirao za 2:2.

Treba istaći i dva poništena gola. Omarskoj je poništen gol u 69. minutu zbog sumnjivog prekršaja nad golmanom, a domaćinu u 86. minutu zbog ofsajda.
Omarska je zadovoljna jer je u sudijskoj nadoknadi došla do boda, ali ne u potpunosti jer je opšti utisak da je Omarska kvalitetnija ekipa i da je trebala danas doći do sva tri boda. Takođe, mnogo je prigovora na suđenje sudije Vukojevića koji je danas bio očigledno pristrasan u korist domaćina, što je u 78. minutu iznerviralo i inače mirnog trenera Vuletu, pa je i on isključen.
Ipak, sve u svemu igra Omarske se popravlja, malo se i kolo sreće izgleda okreće na stranu Omarske, te se sledeće nedjelje očekuje i prva pobjeda, protiv Ozrena u Omarskoj. U ekipu se vraćaju Zdjelar, Višić i Rosić Đorđe koj danas nisu nastupili Sa druge strane Sloga gostuje kod Borca u Šamcu, piše fkomarska.com

Srbac: Sloga – Omarska 2:2
1:0 – Kršić ‘18, 2:0 – Kršić (pen) ‘56, 2:1 – Romanić Z Dejan ‘81, 2:2-Hrvaćanin ‘90+3
Sudija: Vukojević Darko (Doboj). Gledalaca:70.
Žuti kartoni: Jarić, Ugren, Zukanović, Grbić, Babić (Sloga) Hrvaćanin, Jokić, Rosić B (Omarska).
Crveni kartoni: Malbašić (Sloga ) u 71’; Jokić Mladen (Omarska) u 71’
Sloga: Babić, Jarić, Ugren S, Grgec (Savić), Malbašić, Janković, Ugren M, Kršić, Zukanović, Kos, Grbić (Radaković). Trener: Dragosavljević Dražen.
Omarska: Jokić, Nišević N, Romanić B, Nišević D, Romanić Dejan, Krecelj, Grahovac, Anđić, Rosić B (Drinić), Romanić Darko (Romanić Z Dejan), Hrvaćanin. Trener: Miilenko Vuleta.

Sloga .- Omarska / Foto: fkomarska.comn

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Sloga(S) Omarska
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača