XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Borcu tri boda

11.08.2018 Administrator DC

Fudbaleri Borca su u prvom kolu Prve lige Republike Srpske pobijedili Željezničar sa 1:0 Borac je u ovu utakmicu ušao ''oslabljen'' budući da na Gradskom stadionu nije bilo najvatrenijih navijača Lešinara koji vjerovatno nisu pronašli zajednički jezik sa upravom kluba.

Domaći su poveli u 11. minuti susreta, a strijelac je bio novajlija u dresu Borca Igor Aničić koji je pogodio nakon centaršuta sa desne strane i tako matirao Asmira Avdukića koji je samo pogledom ispratio loptu.

Željezničar je prvi put zaprijetio u 27. minuti preko Kuzmanovića, no Trkulja je odbranio njegov udarac da bi u 35. minuti Kajkut šutirao pored gola. Tri minute kasnije

Kajkut je ponovo bio u obećavajućoj poziciji, ali se spetljao, pa je ostalo 1:0. U 52. minuti Radulović je proigrao Aničića koji sa desetak metara šutirao pravo u Avdukića da bi osam minuta kasnije Ćosić pokušao ugroziti golmana gostiju, no nije uspio.

Novu šansu za Borac smo vidjeli u 66. minuti kada je Kajkut glavom šutirao preko gola da bi u 75. Aničić šutirao pored gola. Do kraja utakmice Borac je zadržao prednost i pobjedom krenuo u novu sezonu Prve lige RS.

 Borac-Željezničar 1:0 (Aničić 11')

Borac: Trkulja, Bajić, Jakupović (75. Mojović), Kajkut (84. Dujaković), Radulović, Ćosić, Žeravica, Danilović, Burazor, Mazić, Aničić (90+3. Šikanjić). Trener: Darko Vojvodić.

Željezničar: Avdukić, Čolić, Knežević, Ružičić (46. Teodorović), Bosančić, Marković, Gvozdenović, Jovandić, Babić, Ostojić (75. Šaula), Kuzmanović. Trener: Zoran Ćurguz.

 

Borac - Željezničar Sport tim

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Borac Željezničar Sport Team
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača