XS
SM
MD
LG

3 : 2
Poluvreme
3 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Ekipe se nalaze na odmoru,a domaćin ima dva gola prednosti.
45,. minut '
Utakmica završena
Pobeda domaćina od 3:2.
Izveštaj utakmice

Vranjak se provukao

30.09.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA – Vranjak je lakše nego što se očekivao poveo visokim skorom od 3:0 i onda je od gotovog napravio veresiju. Prvo je Vladimir Nikolić pogodio sopstvenu mrežu. Onda je najbolji akter susreta Dejan Vidović duplirao prednost, da bi nakon pola sata igre i Spasoje Savkić upisao se u strelce. U finišu prvog perioda igre Kristijan Stefanović pogodio je mrežu Miroslava Lukanovića. Samo što je počelo drugo poluvreme, iskusni Slaviša Stefanović sapleo je Vlatka Vukovića, a golman Nenad Ćuković sa bele tačke pogađa cilj. Onda je Ognjen Đurić prešao granicu dobrog ponašanja i ranije završio u svlačionici. Uzvratio je na drugoj strani Obren Mišanović, pa su dva tima u okrnjenom ssastavu dočekali kraj utakmice. U finišu susreta domaćin je propustio nekoliko prilika. Pokušavali su i gosti da kazne indolentnost domaćina kojoj je sa klupe kumovao trener Dejan Savić. Ipak, ostvarena je pobeda i to je za Vranjačane i najvažnije.

Vranajk- Ozren 3:2

Stadion: Centar. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksandar Jevtić (Prijedor) . Strelci: Nikolić (ag) u 12., Vidović u 16., Savkić u 32.minutu za Vranjak, Stefanović u 43.,Ćuković (11 m) u 48.minutu za Ozren. Žuti kartoni: S.Stojanović, Spasojević, Janković(Vranjak), Hodžić, Ćuković(Ozren). Crveni kartoni: Ognjen Đurić (Vranjak) u 73.minutu, Obren Mišanović (Ozren) u 76.minutu.

VRANJAK: Lukanović 6, Đurić , Janković , Petrović , Trepić , Damjanović (od 90.min.Savanović ), Rakić , Vidović , Spasojević (od 72.min.Č.Stojanović ), Savkić (od 90.min.Kojić ), S.Stojanović .

OZREN: Ćuković , Cvijanović , Vuković , Stefanović , Mišanović , Majstorović , Nikolić , Katanić , Cvjetković , Nikić , Hodžić .

Igrač utakmice: Dejan Vidović (Vranjak) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Ozren
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača