XS
SM
MD
LG

33 : 22
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Doboju jesenje počasti

18.11.2018 Nenad Vasić

RukometaŔice Doboja slavile su protiv Radnika iz Bijeljine rezultatom 33:22 (13:11) i tako su osvojile titulu jesenjeg prvaka Republike Srpske.

U prvom dijelu Dobojke su igrale rastrzano sa dosta tehničkih greÅ”aka pri dodavanju i promaÅ”enih zicera. Tome je kumovalo neiskustvo i brzopletost mladih igračica. Sve do 21.minuta igralo se gol za gol. A onda serijom 3:0 domaće odlaze na plus dva 11:9 u 26.minutu. Do poluvremena su tu prednost sačuvale i na odmor otiÅ”le sa vodjstvom 13:11.

U nastavku na terenu su postojale samo domaće, goŔće se nisu vidjele. Izabranice SaÅ”e Madžarevića preuzele su sve konce igre u svoje ruke. Rezultat je rastao iz minuta u minut. U 53.minutu bilo je plus 12 (29:17). U preostalom vremenu trener domaćih pružio je Å”ansu najmladjim igračicama sa klupe. One su sačuvale dvocifrenu prednost za konačnih 33:22.

-Čestitao bi Doboju na pobjedi, pokazale su da su najbolje i zasluženo su prve. Igrali smo loÅ”e u drugom poluvremenu. Ovo je naÅ”a najjača ekipa koju imamo. ā€“ rekao je trener Radnika Miomir Trifković.

-Imali smo dosta greÅ”aka u prvom poluvremrnu, to je bila trema mojih igračica. Mi smo jesenji prvaci i nastojaćemo da to ostanemo do kraja. Ja vjerujem u ovu ekipu, koja je mlada sa puno potencijala. Idemo dalje sa radom. ā€“ rekao je trener Doboja SaÅ”a Madžarević.

Ovim je spuÅ”tena zavjesa na jesenji dio Å”to se tiče prvenstva. Već 28.novembra Dobojke u okviru Kupa BiH igraju na svom terenu protiv premijerligaÅ”a Mire iz Prijedora.

Najzaslužnije za pobjedu domaćih bile su golman Andrea Nikić sa 19 odbrana, te Tea Marković sa 7 i Katarina Kopić sa 6 golova. Kod goŔći jedino se uz golmanicu Tanju Letić koja je sakupila 9 odbrana od toga jedan sedmerac i Dijana Lazić sa 9 golova.

DOBOJ ā€“ RADNIK 33:22 (13:11)

DOBOJ ā€“ Dvorana: SrednjoÅ”kolskog centra. Gledalaca: 200. Sudije: Jovan Babić i Borislav Bogdanić (oba iz Banja Luke). Delegat: Zoran AnuÅ”ić (Prijedor). Sedmerci: Doboj 5(3), Radnik ā€“ -, Isključenja: Doboj 2, Radnik 6.minuta.

DOBOJ: Nikić (19 odbrana), Marković 7, Vujić 2(1), Kopić 6, Garić 4(1), S.Petrović, Grabovičkić 3, Radulović 4, Matić 5, Mikelini, KrÅ”ić, Jurkas (5 odbrana), Ignjić 1, N.Petrović 1(1). Trener: SaÅ”a Madžarević.

RADNIK: Letić (9 odbrana, sedmerac), Maksimović (2 odbrane), Živanić 3, Bratić 3, Vukobrat 2, Kujača 1, Lazić 9, Jovičić 2, Savić, Vićić, Pejić 2. Trener: Miomir Trifković.

Ā 

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Doboj Radnik
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača