XS
SM
MD
LG

4 : 1
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Domaći dolaze do drugog gola.
30'
Gol
Tim iz Kneževa dolazi do gola.
20'
Protokol
Glavni sudija: Railić Aleksandar Delegat utakmice: Tripić Branko Prvi pomoćni sudija: Garić Nikola Drugi pomoćni sudija: Gligorić Slaviša 4. sudija: null
0'
Izveštaj utakmice

Progres siguran na domaćem terenu

29.08.2020 Goran Filipović

FK Progres

Fudbaleri Progresa iz Kneževa savladali su Laktaše rezultatom 4:1 u okviru četvrtog kola Druge lige – zapad.

 

Domaći su ušli u utakmicu sa velikom željom da se iskupe za poraz u prethodnom kolu, ta želja je dala rezultat već u prvom poluvremenu kada je kapiten Obrad Stojanović doveo ekipu u prednost nakon sjajno istrčane kontre i preciznog udarca sa distance. Nekoliko minuta kasnije Dragan Verić je udvostručio prednost odmjerenim udarcem sa 16 metara. Pri rezultatu 2:0 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu Laktaši su pokušavali da pronađu put do mreže golmana Markovića, ali u tome nisu imali velikog uspjeha. Vršili su gosti veliki pritisak na zadnju liniju Progresa, ali su domaći prije došli do gola. U 65. minuti Miljan Budić je povisio prednost na 3:0.

Nedugo zatim Laktaši ipak dolaze do pogotka i smanjuju prednost na 3:1. Do kraja meča gosti su nastavili sa napadima ali nisu uspjeli da postignu više golova. U finišu meča Dragan Verić svojim drugim pogotkom rješava sve nedoumice oko pobjednika na današnjoj utakmici.

Ovom pobjedom Progres dolazi do  polovičnog učinka iz četiri kola od dvije pobjede i dva poraza, dok Laktaši ostaju na osvojena tri boda.

U narednom kolu momci iz Kneževa igraju u Brodu protiv OFK Poleta, dok Laktaši dočekuju na svom terenu FK Dubrave iz Gradiške.

Druge lige Druge lige Druga Liga FS RS - Zapad Progres Laktaši
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača