XS
SM
MD
LG

17.04.2023 20:00
Split Split
83 : 74
1/4
23 : 21
2/4
16 : 15
3/4
24 : 25
4/4
20 : 13
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Nezadovoljan DuÅ”ko Ivanović (video)

18.04.2023 Administrator DC

FOTO: I. Veselinov

Ā 
facebook sharing button
twitter sharing button
viber sharing button
whatsapp sharing button

Trener koÅ”arkaÅ”a Crvene zvezdeĀ DuÅ”ko IvanovićĀ rekao je da je utakmica protiv Splita morala da ima drugačiji tok, ali da je zbog "opuÅ”tanja" nekih igrača pobeda ostvarena tek u poslednjoj četvrtini.

Ā 

-Ā Utakmica je trebalo da ima drugi tok, međutim ponovilo se puno puta ove godine opuÅ”tanje nekih igrača i neodgovorna igra nekih igrača, tako da smo morali da čekamo poslednju četvrtinu da bi pobedili. Falila nam je agresivnost i u odbrani, a naročito u napaduĀ - rekao jeĀ IvanovićĀ na konferenciji za novinare.

KoÅ”arkaÅ”i Crvene zvezde pobedili su u hali "Aleksandar Nikolić"" ekipu Splita sa 83:74 (23:21, 16:15, 24:25, 20:13), u utakmici poslednjeg 26. kola ligaÅ”kog dela ABA lige.

Zvezda je na drugom mestu ABA lige sa 21 pobedom i tri poraza, a do kraja prvog dela takmičenja Zvezda u zaostalim mečevima gostuje Mornaru u Baru i Cedevita Olimpiji u Ljubljani.

IvanovićĀ je dodao da ne može da prihvati da igrači protivničkog tima imaju veći motiv.

-Ā Ne razumem moje igrače kako nemaju motiv da igraju za Zvezdu bilo koju utakmicu" - rekao je on i istakao da za njega nije opravdanje Å”to se radilo o utakmici ABA lige.

Trener crveno-belih rekao je da je imao drugačiji plan, kao i da je želeo da viŔe vremena da igračima koji su tokom sezone manje igrali.

-Ā To je trebalo da bude da neki igrači koji nisu igrali da igraju viÅ”e, da uhvate ritam za plej-of koji nam dolazi, ali očito nije ispalo kako sam planirao.

IvanovićĀ je dodao da borba za prvo mesto pred plej-of ne zavisi od njegovog tima.

-Ā Mi ne možemo sami, oni (Partizan) moraju da izgube jednu utakmicu da bi ih ugrozili, ali mi Å”to se nas tiče, mi ćemo da pokuÅ”amo da dobijemo dve utakmice koje nam preostaju... Do sada nam niko nije pomogao, ne nadamo se ničijoj pomoći, tako da samo moramo da se uzdamo sami u sebe.

Ā 
Međunarodna koÅ”arka Međunarodna koÅ”arka AdmiralBet ABA liga Crvena zvezda mts Split