XS
SM
MD
LG

Banjalučki Borac gostuje u Prnjavoru

Jedan od najzanimljivih susreta četvrfinala Kupa RS biće odigran u Prnjavoru, gdje će Ljubić ugostiti banjalučki Borac.Ekipa Ljubića igra dobro ovo jeseni, Prnjavorčani su nakon turbulentnih nekoliko sezona, konsolidovali redove, a ove jeseni napravili su i rezultatski iskorak, pošto se trenutno nalaze na 5. mjestu Druge, a nakon duže vremena uspjeli su se plasirati i u četvrtfinale Kupa. 

Borac je pak trenutni lider Prve lige, i apsolutni favorit u ovom susretu, ali da se Ljubić itekako zna i može nositi sa Borcem pokazala je prijateljska utakmica odigrana početkom avgusta, koja je završena 1:1.

Velikan iz Platonove najavljuje pohod na pobjedu, jer je po riječima trenera Darka Vojvodića jedan od ciljeva ekipe ove sezone i osvajanje Kupa. 

-Cilj nam je prolazak i sve ćemo dati da prođemo u polufinale. Ljubić je dobra ekipa, igrali smo sa njima u pripremnom periodu. Mi smo favoriti i moramo proći. Mene taj Kup zanima i ako ne prođemo neko će morati snositi sankcije, - rekao je Vojvodić.

Utakmica Ljubić - Borac igra se u srijedu na stadionu "Siniša Peulić" sa početkom u 13.30, a sudiće je arbitar iz Prijedora Siniša Lazić.