XS
SM
MD
LG

Tempo na Majevici

Na rasporedu mečevi lV kola prvenstva Republike Srpske

Tokom vikenda (14/15. oktobar) na rasporedu su mečevi lV kola prvnstva Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša.

Paljanski prvoligaš OK "Jahorina" ide na noge odbojkašima Gradiške. Prošle sezone u oba meča slavila je ekipa sa Save uz to ostali su u istom sastavu ali ulogu favorita moraće opravdati i na terenu. I odbojkaši Jahorine imaju svoje ambicije i tražiće priliku da iznenade domaćine te se očekuje lijepa odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša Gradiške i Jahorine igra se u Gradišci u nedelju, 15.oktobra sa početkom od 14,00 časova.
Meč će suditi Nikola Lovrenović i Kristina Pantelić Babić, a delegat - kontrolor biće Radovan Vračević.

U ostalim mečevima lV kola lider prvenstva Majevica iz Lopara dočekuje odbojkaše Tempa iz Ražljeva i prema prognozama kladioničara "sigurica" i sve osim četvrte upisane ovosezonske pobjede izabranika Dalibora Mićića bilo bi veliko iznenađenje.

U hramu odbojke u Ljubinju u dvorani "Borovik" domaći sastav "Ljubinje Bankom" koplja će ukrstiti sa Drinom iz Zvornika na čelu sa legendarnim Vasom Boškovićem i iskusnim Mladenom Subotićem, nekadašnji premjerligaški igrač paljanskog Studenta. Mladi Ljubinjci: Vasilije Nosović, Marko Mičeta, Nemanja Brborić, Filip Lečić, Đorđe Toholj, Mihailo Brborić, Božidar Popović, Nikola Okuka, Ilija Krunić, Nemanja Pecelj i Aleksandar Samardžić uvažavaju i respektuju sportskog rivala ali poručuju Zvorničanima da na bodove mogu zaboraviti već u Stocu.

Uzbuđenja i neizvijesnosti biće i u derbiju začelja između "fenjeraša" Pelagićeva i Crvene Zvijezda u igri se sve razultatske opcije te se očekuje uzbudljivo i lijepo odbojkaško kolo.

 

OK Majevica