XS
SM
MD
LG

2 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Remi na Ozrenu

29.04.2018 Administrator DC

Odlična fudbalska predstava viđena je danas u Kakmužu, domaćin je poveo, pa gost preokrenuo ali se na kraju morao zadovoljiti samo bodom. Ozren je u vođstvo došao golom Vlatka Vukovića u 23. minuti i to je bilo sve za prilično nezanimljivo prvo poluvrijeme.

Zatišje pred buru, jer Laktaši u drugi dio ulaze furiozno i već u sedmoj minuti nastavka izjednačenje donosi Filip Popović. Isti igrač preokreće na 2:1 u 60. minuti. Asistent kod oba gola bio je Mihailo Šipovac, koji je u 62. bio u odličnoj prilici da riješi utakmicu ali se spetljao kod realizacije.

Imali su Laktaši više od igre u drugom poluvremenu, promašivši nekoliko izglednih situacija. Kazna za propuste mogla je stići u 79. minuti, Filip Palikuća je igrao rukom u kaznenom prostoru za opravdano dosuđen jedanaesterac. Loptu je uzeo Bernad Imamović, pucao i promašio.

Ipak, više sretno nego spretno domaćin dolazi do boda u 85. minuti. Nakon jednog prekida lopta se odbila od Vlatka Vukovića promijenivši putanju, golman Laktaša je ostao na krivoj nozi i to je bilo dovoljno da se mreža zatrese. U narednom kolu, koje je na programu u srijedu 2. maja, Ozren će na gostovanje Slobodi dok će Laktaši na svom terenu igrati sa Vranjakom.

 OZREN: Cvjetković, Petrović (od 46. Majstorović), Biloglavić, Stjepanović, Vuković V, Katanić, Vuković S, Rakanović, Nikić (od 67. Jaćimović), Imamović, Talić. Trener: Duško Petrović

LAKTAŠI: Metlar, Šipovac (od 70. Palikuća), Bajić, Trninić, Šavija, Erceg, Popović (od 91. Oroz), Keleman, Bursać, Lekić, Radetić. Trener: Miljan Bajić

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ozren Laktaši
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača