XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Sutjeska ispustila trijumf

10.09.2017 Slaviša Vukašinović

Fudbaleri  Sutjeska i nakon pet kola na startu šampionata  I lige RS nisu okusili slast pobede, ali vratili su se sa gostovanja iz Donjeg  Šepka sa osvojenim  bodom.Podmlađeni sastav  Srđana Bajića je ponovo pružio  dobru partiju, ali nije stigao  i da trijumfuje .

Fočaci su se i   se na stadionu Napretka pokazali u vrlo dobrom izdanju.Trener Fočaka nakon susreta u  Donjem Šepku  je bio delimično  zadovoljan  i smatra da je njegov tim bio bliže pobedi.

- Zaista imamo za čim da žalimo, u većem delu susreta bili smo bolji tim od Napretka,stvorili smo više povo ljnih prilika, od kojih smo nažalost realizovali samo jednu. Nesmotreno smo primili pogodak,  u periodu igre kada smo bili superiorniji,  ali smo se  brzo vratili i stgli do izjednačenja.Konačno  smo prekinuli crnu seriju i  nakon četiri  kola postigli i prvi gol . Ugalvnom, igrači su ispoštovali sve što smo se dogovorili pre ovog susreta ,igali su dobro u odbrani kao i u napadu i ponovo nam je nedostajalo sportske sreće .Sve kad se sabere ne možemo biti nezadovoljini ni  bodom , jer je osvojen protive ekipe iz donjeg dela tabele gde se i mi nalazimo .Stimulans je ovo pred naredne mečeve gde očekujemo da naš mladi sastav pođe uzlanom putanjom i  napustimo začelje tabele-Zaključio je Bajić

 U narednih petnaestak dana  Sutjeska će odigrati četiri susreta u ritmu sreda-subota sreda-subota.Za dva dana očekuje ih susret  Kupa  RS protiv Slavije u Foči .Naredne subote u okviru šestog kola I  lige RS u  goste im dolazi Tekstilac Kort.Zatim u sredu 20 .septembra će odigrati susret 1/16 finala kupa BiH a potivnika će znati nakon izvlačenja  parova 12. septembra.I konačno nako utakmice najmasovnijeg takmičenja u BH fudbalu sledi prvenstveni meč sedmog kola i gosto vanje  u Banjaluci kod Željezničara  Sport  Teama.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Napredak Sutjeska
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača