XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Slaviji slađi deo kolača

25.11.2017 Administrator DC

DOBOJ ā€“ Na zatvaranju fudbalske godine, u Doboju nije bilo pobednika. Gosti su želeli trijumfom Å”to bolji plasman za ā€žligu 6ā€œ, a domaćin Å”to bolju poziciju u luci spasa. Prema prikazanom, Sloga je bila bolja i bliža trijumfu. Nanizala je nekoliko prilika, ali je nedostajalo koncentracije u zavrÅ”nici tih akcija.

Zakon fudbala je surov, to su osetile i Dobojlije. Kažnjeni su za promaÅ”aje, pa se gost počeo radovati u 67.minutu kada je Nemanja PuÅ”ara tri boda upakovao da ponese u Istočno Sarajevo. Međutim, u 83.minutu Jovo Lukić je izgradio lepu akciju, pa ostavio loptu za veterana Borislava Lukića koji je poravnao rezultat, postavio konačan rezultat utakmice, te jedan bod zadržao u Doboju.

Slađi deo kolača,ipak, odnela je Slavija.

Sloga ā€“ Slavija 1:1 (0:0)

Stadion: ā€œLukeā€œ. Gledalaca: 50. Sudija: Danijel Mandić(Kozarska Dubica) . Strelci: B.Lukić u 83.minutu za Slogu, a PuÅ”ara u 67.minutu za Slaviju. Žuti kartoni: Hadžimujić, Miljić(Sloga), Hasković, Berjan, Babić, Marković, Antić, Tanaka(Slavija).

SLOGA: Matović , Janković , Hadžimujić , Miljić , Fočić (od 60.min.Lazić), J.Lukić (od 90.min.Andrić ), Gavrić , B.Lukić , Blagojević , Pljevaljčić , Aličić (od 69.min.Ristić ).

SLAVIJA: Butorović , Cicović , PuÅ”ara , Stojanović , Berjan (od 64.min.TauÅ”an ), Ajdinović (od 46.min.Babić ), Marković , Prutina , Hasković (od 90.min.KrajiÅ”nik ), Antić , Tanaka.

Igrač utakmice: Nemanja PuŔara(Slavija) .

Sloga - Slavija

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloga Slavija
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača