XS
SM
MD
LG

23 : 26
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Preokret Borca u Visokom

19.04.2018 Administrator DC

Ā 

RukometaÅ”i Borca zaostajali su nakon prvih 30 minuta čak devet golova za visočkom Bosnom (17:8) u utakmici 21. kola Premijer lige BiH, ali su potom, zahvaljujući perfektno odigranom drugom poluvremenu, preokrenuli rezultat u svoju korist, dopustivÅ”i domaćem sastavu da do kraja meča postigne samo Å”est golova, i trijumfovali rezultatom 17:8.

Klub iz Gospodske ulice nastupio je u Viskom bez najiskusnijih pojedinaca Bojana LjubiÅ”ića i Dejana Unčanina, dok na teren nije istrčao ni Armin Marić zbog povrede iz meča sa Izviđačem. Činilo se nakon prvih 30 minuta da će domaći sastav iskoristiti odsustvo navedenog trojca i lako trijumfovati, međutim naÅ” tim je na krilima sjajne partije 18-godiÅ”njeg beka Marka Lukića preuzeo kontrolu nad igrom i rezultatom i zabilježio pobjedu.

Spomenuti Lukić postigao je 7 golova, jedan viÅ”e bio je djelo Vladana Đurđevića, dok su po četiri gola postigli Dean Å eÅ”ić i Haris Buljina.

Premijer liga BiH nastavlja se predstojećeg vikenda utakmicama 22. kola, a Borac će u subotu u dvorani Borik sa početkom u 20 časova dočekati Konjuh iz Živinica. Inače, pet kola prije kraja takmičenja, crveno-plavi su četvrtoplasirani sa 37 bodova.

(borac-sport, foto: RK Borac)

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Bosna Centrotrans Borac M:TEL
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača