XS
SM
MD
LG

43 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Kakav Čelik, strašan Čelik

14.10.2018 zenicainfo.ba

Rukometaši Čelika bili su uspješni u okviru 4. kola Prve rukometne lige Federacije BIH-grupa Sjever.

Sinoć su na domaćem parketu savladali Bosnu TS iz Tešnja sa 43:25. Utakmica je praktično bila riješena već u prvom dijelu kada se na odmor otišlo sa 20:11.

U prvom poluvremenu izabranici trenera Seldina Rizvanovića konstatno su povećavali prednost. Razlika u korist domaćih se kretala od 3:0, do čak deset golova u 23. minuti kod rezultata 17:7, kada je pogodio Mrako. Devet golova prednosti bilo je nedostižno za goste  u drugom dijelu susreta.

Trener Rizvanović poštedio je ključne igrače za naredne utakmice, tako da su priliku dobili svi sa spiska. Zbog toga su i gosti u nastavku postigli nešto veći broj golova.

Ipak crno crveni su držali goste na sigurnih 10-ak golova, da bi u finišu stigli do 43:25. Kod Čelika Mehić je upisao 7, a Jasmin Omerović-Cico 5 golova. Zanimljivost ove utakmice je i to, da se i golman Čelika, Polić, dva puta upisao u listu strijelaca. Kod gostiju Mujkanović je postigao 7 a Omahić 5 golova.

Čelik je upisao tri pobjede u četiri kola, s tim da je u prošlom kolu bio slobodan. U narednom,5.kolu, Čelik gostuje u Kaknju.(M.Pripoljac)

Rukometni klub Čelik Zenica

Ostalo Ostalo Prva liga FBiH - Sjever Čelik BosnaTS
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača