XS
SM
MD
LG

87 : 57
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Drina potopila Slaviju

11.03.2019 infobirac.net

U 19. kolu Prve lige Republike Srpske za košarkaše domaća Drina Princip je odigrala još jednu odličnu partiju i zasluženo slavila sa 30 poena razlike protiv ekipe Slavije iz Istočnog Sarajeva. Rezultat je na kraju bio 87:57, odnosno po četvrtinama 24:11, 21:18, 20:13 i 22:15.

Drina Princip je od samog početka nametnula svoj ritam i igrala sigurno u napadu, a još bolje u odbrani što je fokus ove ekipe nakon promjene trenera, tako da je već prva četvrtina donijela osjetniju prednost za domaće od 13 poena razlike.

U drugoj četvrtini viđena je slična slika na terenu, gosti su se na trenutak trgli, ali je Drina Princip i ovu četvrtinu riješila u svoju korist pa se na poluvrijeme otišlo sa plus 16.

U naredne dvije četvrtine domaći su održali nivo igre iz prvog dijela i nisu dozvolili gostima da se vrate u igru te zasluženo stigli do sedme pobjede i sigurnije zone na prvenstvenoj tabeli.

Najefikasniji u redovima domaćih je bio Slavko Savanović sa 19 poena, a po 12 su postigli Ristić i Kovačević, koji je imao i 6 skokova. U redovima Slavije bolji od ostalih su bili Macan sa 16 i Damjanović sa 14 poena.

KK Drina Zvornik

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Drina-Princip Slavija 1996
Trako45 je podelio utakmicu
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača