XS
SM
MD
LG

78 : 71
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Gacko porazilo Romaniju

10.02.2020 Administrator DC

Gacko - Romanija

akon perioda stagniranja i povratka u Drugu ligu RS košarka u Gacku doživjela je bitne promjene u smislu velikog povratka djece u klub.

 

Košarka se igra srcem, to ćete često čuti, a sinoć je to pokazao i podmlađeni sastav prvog tima Omladinskog košarkaškog kluba  „Gacko“ koji je savladao rezultatom 78-71 dosta iskusniju ekipu KK „Rogatica“ iz Pala.

Susret je počeo neviđenom igrom mladih košarkaša Gacka koji su obje prve četvrtine izgledali kao favoriti, uprkos svemu, i mladosti i skromnom iskustvu.

Jedan od dvojice najstarijih kapiten Luka Ivković nije krio zadovoljstvo osvajanjem poena, rekavši da će se i u budućnosti baviti košarkom, pa makar i rekreativno, jer svoju budućnost od iduće godine vidi u nekom od univezitetskih centara zato što planira studije.

Motivaciju za pobjedom sportski direktor Vladimir Vulović vidi u volji i ljubavi prema košarci ovih mladih, ali veoma ozbiljnih ljudi.

I trener gostujuće ekipe Dragan Krčmar čestitao je na pobjedi rekavši da je od svog tima više očekivao.

Publika je takođe pokazala da poštuje dobru igru, pozdravljajući prave poteze i dajući nesebičnu podršku košarkašima i košarci uopšte.

Na poluvremenu osmijehe i oduševljenje izazvali su članovi škole košarke OKK „Gacko“, koji su iako najmlađi pokazalo se, jednako poštovani od strane kluba.

Izveli su kratak performans požrtvovanosti, podijeljeni na plave i bijele timove, u kojem su dokazali da čak ni visina, koju još nemaju, nije bitan faktor, kada je obruč u pitanju.

Pa su tako najmlađi i najmanji osnovci postizali takođe zadivljujuće poene, dok su se srednjoškolci, koji čine prvi tim odmarali.

U svakom slučaju, ko je bio prisutan, dobio je dozu optimizma i nade i vjeru u mladost i prave kulturne i lijepe Hercegovce, koje smo imali priliku da vidimo sinoć na terenu sportske dvorane u Gacku.

Izvor.Radio Gacko

Ostalo Ostalo Druga liga - Istok Gacko Romanija
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača