XS
SM
MD
LG

4 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Futsaleri Glasinca pobijedili KMF „Nevesinje“

06.12.2020 M.Muharemović

Futsaleri Glasinca pobijedili su na svom terenu, u okviru trećeg kola Prve futsal lige Republike Srpske - Istok, ekipu Kluba malog fudbala „Nevesinje“ rezultatom 4:3.

Do prvog trijumfa, u novoj sezoni, domaćini su stigli pogotcima Stefana Arbinje, Stefana Milinkovića i Bojana Lukića, a za goste iz Nevesinja golove su dali Dalibor Pudar, Miloš Sikimić i Marko Vučetić.

Ekipa Glasinca prva je stigla do rezultatske prednosti. Zahvaljujući Stefanu Arbinji i Stefanu Milinkoviću, koji u 10. i 13. minuti pogađaju mrežu Nevesinjaca, domaćini su poveli sa 2:0 ali u finišu prvog dijela utakmice Dalibor Pudar smanjuje rezultat na 2:1.

Drugo poluvrijeme rezultatski bolje otvaraju futsaleri Glasinca. Drugim golom Arbinje i pogotkom Bojana Lukića stižu do prednosti od tri gola (4:1). Gosti iz Nevesinja, od tog momenta, preuzimaju terensku inicijativu koja im donosi rezultat ali ne i bodove. Miloš Sikimić i Marko Vučetić pogađali su mrežu Glasinca u nastavku utakmica ali trijumf, rezultatom 4:3, pripao je Sokočanima.

U narednom kolu futsaleri Glasinca dočekaće ekipu Ljubinja, a sastavu Nevesinja u goste stiže KMF „Tango“ iz Istočnog Sarajeva. 

 

Futsal Futsal Prva liga FS RS - Istok Glasinac Nevesinje
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača