XS
SM
MD
LG

14 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Ubjedljiv poraz Paljana u Ugljeviku

20.02.2021 Čedo Matović

U okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske grupa "Istok" večeras u Ugljeviku domaći futsaleri savladali su KMF "Jahorinu" sa ubjedljivih 14:4 (7:2).

Domaćine do slavlja "het trikom" predvode Živan Marković i Vladan Tomić, po dva pogotka dodaju Darko Lazić, Milorad Jovičić i Mile Teodorović, po jedanom su pogađali Branislav Božić i Marko NeÅ”ković.

Ā 

Strijelci za Jahorinu su bili: Nemanja Knežević, MiloÅ” KoÅ”arac, Luka Simić i Aleksa TeÅ”anović.

Paljani su igrali u sastavu: Milenko Ristivojević, kapiten Nemanja Knežević, MiloÅ” KoÅ”arac, Nikola Živković-Žile, Ilija Đukić, Gojko Kozić, Luka Simić, Aleksa TeÅ”anović, Dejan Obradović.

Posle odigranih 12. kola Jahorina sa 16. bodova i mečem viŔe je trenutno peta, dok sa 20. futsaleri Ugljevika sa nekompletnim odigranim kolom na drugom su mjestu na prvenstvenoj tabeli.

U ostalim susretima sutra se sastaju, subota: Nevesinje - Ljubinje 18,00, a u nedelju snagu će odmjeriti Glasinac - Leotar 18,00 i Brčko - Tango 19,00.

Narednog vikenda u 13. kolu Jahorina u komŔijskom derbiju dočekuje futsalere Glasinca, a joŔ igraju, Brčko - Nevesinje, Tango - Ugljevik i Leotar - Ljubinje.

Futsal Futsal Prva liga FS RS - Istok Ugljevik Jahorina
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača