XS
SM
MD
LG

AFC Bournemouth Bournemouth
27.02.2021 16:00
Watford Watford
1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bormutu derbi, preokret Brentforda i neočekivani kiks Svonsija

27.02.2021 Đ. MaleÅ”ević

Foto: AFC Bournemouth

Fudbaleri Bormuta savladali su Votford u derbiju 33. kola sa 1-0.

Votford je bio bolji rival u prvom poluvremenu. Međutim, nisu stvorili ozbiljnije Å”anse. U nastavku susreta i jedni i drugi bili su nervozni. Ipak, domaći su doÅ”li do vodstva. Danjuma je u 61. minuti pogodio za 1-0. U zavrÅ”nici susreta, po jedno isključenje. Prvo je Pedro kod gostiju dobio drugi žut da bi u trećoj minuti nadoknade drugi žuti dobio i VilÅ”er.

Bormut se vratio u plej of zonu dok je Votford ostao treći.Ā 

Neočekivani kiks imao je četvroplasirani Svonsi. Svonsi je poražen na svom terenu od Bristola sa 3-1. U prvom poluvremenu Svonsi je pokuÅ”avao dći do vodstva ali nisu uspjeli. Na startu drugog poluvremena, poveli su sa 1-0 a strijelac je bio Aju iz penala. Međutim, u 66. minuti Naki Vels pogađa za 1-1. Golom Palmera, gosti su doÅ”li do preokreta.

Do bitne pobjede doÅ”ao je Brentford i to nakon preokreta protiv Stouka. Brentford je počeo dobro ali nisu dali gol. Zato je uslijedila kazna i pogotkom Brauna, gosti su poveli sa 1-0. Ipak, u 57. minuti Janelt je donio izjednačenje Brentfordu. Golom najboljeg strijelca Tonija, domaći su doÅ”li do preokreta. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata pa je Brentford slavio sa 2-1.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship AFC Bournemouth Watford