XS
SM
MD
LG

Leo, Leo...

DOBOJ – Fudbaleri Leotara pobedili su i u revnš susretu polufinala Kupa Republike Srpske. Tim Sloge je dobro parirao u prvom periodu igre, ali čim je utakmica nastavljena Trebinjci su došli do pobede. Usledio je centaršut, Zoran Milić je loptu zahvatio glavom i poslao u mrežu nemoćnog Igora Markovića. Tako je Leotar, nakon 3:0 u Trebinju, slavio i u Doboju i u finalu će igrati krotiv člana Premijer lige iz Krupe na Vrbasu. Da podsetimo, Krupa je pobedila Kozaru sa 2:1 i 3:0 u polufinalnim susretima.

Revanš polufinala Kupa Republike Srpske: Sloga – Leotar 0:1 (0:0)

Stadion: Luke. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Mario Jelić(Banja Luka). Strelac: Milić u 50.minutu. Žuti kartoni: Miljić, Vasiljević(Sloga),Ristić(Leotar).

SLOGA: I.Marković, Andrić, N.Marković(od 46.min.Nikolić ),Golubović, Miljić, Buljubašić(od 56.min.Trifković), Komljenović, Vasiljević, Perić (od 62.min.Cetić ), Dadić (od 46.min.Đuranović), Ristić(od 62.min.Aljetić ).

LEOTAR: Perišić, Milić, Andrić , Paranos(od 77.min.Aćimović), Šipovac, Ramić(od 77.min.Kolak ), Maksimović, Ateljević, Ristić (od 69.min.Medan ), Đurić, Sekulović (od 69.min.Šešelj).

Igrač utakmice: Zoran Milić(Leotar).