XS
SM
MD
LG

Iz Trebinja do Zvezde

Sinoć je Crvena zvezda odigrala revanš meč sa ekipom Kairata u jednoj neobičnoj atmosferi.

Naime, zbog odrađivanja kazne od strane Evropske kuce fudbala nije bilo dozvoljeno prisutvo navijača na utakmici, ali su prisustvovali  dječaci i djevojčice do 14 godina koji su došli iz čitave Srbije, Republike Srpske pa čak i iz Rumunije.

Atmosfera je bila fantastična, što su na kraju priznali i zahvalili se igrači Crvene Zvezde koji su se na najbolji mogući način odužili ovim malim navijačima pobjedivši visokim rezultatom (5:0) ,a time su obezbijedili prolaz u dalje takmičenje.

Na stadionu Rajko Mitić bila je i i grupa malih navijača iz Trebinja koja je čitavu utakmicu bodrila svoj tim. Među njima je bilo i dječaka i djevojčica, a zanimljivo je da je i najmlađi član ekipe upravo bila djevojčica.

Nije ovoj maloj ekipi bilo teško krenuti u srijedu u ranim jutarnjim satima put Beograda, doći i glasno navijati za svoj omiljeni klub.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se članovi navijačke grupe Delije iz Trebinja kojima su roditelji povjerili svoju djecu.

Mali navijači su prespavali u Beogradu, jutros će da obiđu opet stadion Rajko Mitić, kupe neki crveno bijeli rekvizit i na kraju krenu kući put Trebinja!

Ostali fotosi: