XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 16
2.set
25 : 12
3.set
25 : 14
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Titula u Loparama

24.03.2018 Administrator DC

OdbojkaÅ”i ā€žMajeviceā€œ iz Lopara osvojilli su titulu prvaka Republike Srpske nakon večeraÅ”nje pobjede nad ekipom ā€žLjubinje Bankomā€œ od 3:0 pred domaćom publikom.

Kapiten majevičkog Å”ampiona Nemanja Tomić, nakon meča nije krio zadovostvo osvojenom titulom i uspijehom.

ā€žNapravili smo veliki uspjeh za klub, od samog početka znali smo da vrijedimo i vjerovali smo u uspjehā€œ, rekao je Tomić novinarima.

On je naglasio da je ekipa ā€žMajeviceā€œ u ligaÅ”kom dijelu i u plej ofu ostarila sve pobjede uz izgubljena samo tri seta u čitavom prvenstvu.

Pehar je Å”ampionima uručio predsjednik OdbojkaÅ”kog saveza Republike Srpske Milutin Popović koji je čestitao domaćoj ekipi na osvojenoj tituli i poželio uspjeÅ”nu predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH.

ā€žKompletnu sezonu odigrali smo bez poraza i ova večeraÅ”nja pobjeda je 18-ta u nizu. Ovo je istorija odbojke u Loparamaā€œ, istakao je pomoćni trener ekipe ā€žMajeviceā€œ Tomislav Simikić.

Predsednica kluba Natalija Delić Lujić izrazila je zadovoljstvo osvojenom titulom i zahvalila se na povjerenju i podrÅ”ci svima koji su podržali rad ovog kluba.

Čestitku odbojkaÅ”ima uputio je i načelnik opÅ”tine Lopare Rado Savić i izrazio zahvalnost svima u klubu jer su prema njegovim riječimaĀ  na najbolji mogući način prezentovali ovu majevičku opÅ”tinu.

ā€žBorbenoŔću i zalaganjem tokom cijelog prvenstva dokazali ste kvalitet i timski duh koji vas krasiā€œ, rekao je Savić.

On je poželio odbojkaÅ”ima da svoj kvalitet uspjeÅ”no potvrde učesŔćem u Premijer ligi BiH.

Izvor:Ā InfoBijeljina.com

OK Majevica /FOTO: Bijeljina Info

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS-Play off Majevica Ljubinje