XS
SM
MD
LG

4 : 1
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Ponovo Nerić siguran
38'
Gol
Nerić dovodi domaće u vođstvo
14'
Gol
Tosović povećava prednost
Gol
Jovanović
Gol
Gosti preko Arsića dolaze do počasnog gola
Izveštaj utakmice

Razmontirana ilićka 01 (video)

09.03.2020 Administrator DC

Mladost, Rogatica

ROGATICA – I pored toga što su goste iz Brčkog ispratili sa četiri, uz jedan primljeni gol, igrači i stručni štab Mladosti mogu žaliti na propuštenim prilikama u danas odigranom 16, a prvom kolu u proljećnom dijelu prvenstva Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa istok. Promašivali su igrači domaćina, i ne jednom, i iz šansi koje je bilo majstorstvo promašiti.

 

No, bez obzira na to, jer je kod Mladosti minus u primljenim u odnosu na dati broj golova teško nadoknaditi. Izlaz je jedino u osvojenim bodovima. Biće šanse da se i oni steknu, ali se mora dres znojem zaliti uz maksimalnu igračku disciplinu u svim segmentima koji prate igru na terenu.

Inače, u utakmici sa Ilićkom sve do 70 minuta Mladost je igrala veoma dobro. Ako uspiju zadržati takvu igru, moglo bi se nadati najboljem, a to je opstanak u Drugoj fudbalskoj ligi kao jedinom cilju uprave i stručnog štaba kluba.

MLADOSTILIĆKA 01  4:1 (3:0)

Stadion SRC „9. Januar“ u Rogatici .Gledalaca: 50. Sudija: Boško Lazić (Zvornik) . Strijelci: 1:0 Nerić u 14, 2:0 Tošović u 17, 3:0 Nerić u 39, 4:0 Jovanović u 63, 4:1 Arsić u 75 minutu.Žuti kartoni: Šarenac, Tošović (Mladost Rogatica), Ristić (Ilićka 01).Igrač utakmice: Darko Nerić (Mladost Rogatica) 

MLADOST (Rogatica): Šehovac , J. Rajak , D. Obradović , Ćaćić , B. Obradović  (od 51 minuta Marijanović ), Nerić , Savić , Jovanović  (od 70 minuta Pavlović ), Tošović , Lemez , Šarenac  (od 52 minuta Miličević ). Trener: Dragan Jovanović.

ILIĆKA 01: Gorančić , Ristić , Tripić , Pavlović , Krsmanović , Arsić , Babunović , Arsenić , Zimonjić  (od 55 minuta Todorović ), Savić  (od 55 minuta Nikolić ), Bajić . Trener: Dejan Đukić.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost (R) Ilićka 01
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača