XS
SM
MD
LG

2 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
85.'
Gol
Ekipa Sloge je povela sa 1:0. Gosti igraju praktično sa juniorima.
33.'
Protokol
Glavni sudija: SlaviÅ”a, Mazić (Vlasenica) Prvi pomoćni sudija: Bojan, Rakić (Bijeljina) Drugi pomoćni sudija: Radmilo, Vuković (Bijeljina) Četvrti sudija: BoÅ”ko, Lazić (Zvornik) Delegat: SiniÅ”a, Stojčić (LaktaÅ”i) Ššontrolor suđenja: Robert, Zrilić (Banja Luka)
IzveŔtaj utakmice

Pobeda boljeg

23.05.2021 Slađan Jeremić

Sloga je pobedila proÅ”arani sastav Slobode i okončala svoja domaćinstva za sezonu koja se zavrÅ”ava u subotu. Tim iz Novog Grada nije pružio igru koja zaslužuje da se hvali, ali treba im odati priznanje za borbenost i želju da izbegnu kanonadu. U tome su uspeli, jer Dobojlije su slavile ā€žsamoā€œ sa 2:0. U 33.minutu Enver BuljubaÅ”ić sve je uradio sam, pa Å”utirao, ali je golman gostiju Milan Kondić odbio loptu na koju je natrčao Tomas Dadić i poslao je u mrežu. U 83.minutu BuljubaÅ”ić je izveo slobodan udarac sa 18 metara, postigao je prelep pogodak.

Dobojlije su igrale onoliko koliko je bilo dovoljno za rutinsku pobedu.

Sloga ā€“ Sloboda 2:0 (1:0)

Stadion: ā€žLukeā€œ. Igrano bez prisustva publike. Sudija: SlaviÅ”a Mazić(Vlasenica). Strelci: Dadić u 33.i BuljubaÅ”ić u 83.minutu. Žuti kartoni: Hadžimujić, BuljubaÅ”ić, Ristić(Sloga), Å umić, HuÅ”ić, Stupar(Sloboda).

SLOGA: I. Marković, Andrić, Nikolić, Aljetić, BuljubaÅ”ić(od 87.min.Trifković), Đuranović(od 87.min.Miljić), Komljenović(od 63.min.Hadžimujić), Vasiljević, Perić(od 87.min.Cetić), Dadić(od 63.min.Starčević), Ristić.

SLOBODA: Kondić, Repija, Å umić, Dodig, Stanić, Senić, Dojčinović, Arbutina(od 63.min.Majetić ), Stupar, HuÅ”ić, Vujanović.

Igrač utakmice: Enver BuljubaÅ”ić (Sloga).

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Sloga Sloboda