XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Živković je pogodio mrežu Vlasenice.
88'
Gol
45'
Gol
12'
Gol
Domaćin je zatresao mrežu tima sa Pala.
8'
Protokol
Glavni sudija: MiloÅ”ević Vasilije Delegat utakmice: Duvnjak Mirko Prvi pomoćni sudija: Mitrović Bojan Drugi pomoćni sudija: Marković Nevana 4. sudija: null
0'
Postava
Mijović Nikola Maljukan Marko Cicović Nikola Čvoro Strahinja Lemez Mladen KoÅ”arac MiloÅ” Simanić Bogdan Živković Nikola Koroman MiloÅ” Stupar Đorđe Blagojević Marko . Na klupi: Lazić Đorđe Cicović Dragan
0'
IzveŔtaj utakmice

Vlasenica prejaka za Romaniju

21.09.2020 Čedo Matović

Romanija, Pale

Fudbaleri Romanije juče su u Vlasenici u sklopu 7. kola Druge lige Republike Srpske grupa "Istok" poraženi su od domaćeg sastava sa 3:1 (3:0).

Paljanima su u prvom poluvremenu presudili, Igor Šergić (8), Milomir Milovanović i u 45 miniti Filip Vuksić, a čast gostiju spasio je Nikola Živković u finišu meča (88).

Posle odigranih 7. kola sa omjerom tri pobjede, remi i tri poraza Romanija zauzima 11. mjesto sa 10. bodova, koliko imaju i fudbaleri Vlasenice koji su deveti na tebeli.

Narednog vikenda (26/27. septembar) u okviru osmog kola Romanija dočekuju Stakorinu iz Čajniča, a Vlasenica se u Srebrenici u komšijskom derbiju sastaje sa fudbalerima Gubera.

 

  
Druge lige Druge lige Druga Liga FS RS - Istok Vlasenica Romanija
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača