XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
0 0 pre 2 godine
1 komentara
ElvirBolic
Je li potvrdjen datum i vrijeme utakmice? pozz
pre 2 godine 0 Ā· 0

IzveŔtaj utakmice

Ludnica u Živinicama: Radnik slavio protiv Fortune na otvaranju drugog dijela sezone

10.03.2022 D. Vuksanović

Radnik slavio u Živinicama

FudbalerkeĀ Radnika iz Bijeljine na najbolji mogući način otvorile su drugi dio sezone u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine, poÅ”to su u 12. kolu na gradskom stadionu u Živinicama savladali domaću Fortunu rezultatom 1:2.

Ā 

Bijelo-plave odigrale su jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni i četvrti put u istoriji međusobnih duela savladale su tim iz Živinica, dok je Fortuna ostala na tri dobijena meča.

Radnik je do prednosti doÅ”ao u 70. minutu kada je Vesna NjeguÅ” iskoristila drugi kazneni udarac na meču, koji je skrivila Nikolina Vujadin i pogodila mrežu za prednost gostujuće ekipe od 0:1. Samo deset minuta kasnije vodstvo Radnika udvostručuje Sofija KrajÅ”umović, kojoj je to bio jubilarni deseti ove sezone.

Počasni gol za domaće i smanjenje rezultata od 1:2 postigla je Amina Mujanović nakon gužve u kaznenom prostoruĀ u trećem minutu nadoknade, a to je bio konačan rezultat meča. Radnik naredni meč igra kod kuće protiv Lokomotive iz Brčkog, dok Fortuna putuje za sedam dana u Mostar kod Emine.

Fortuna Živinice - Radnik Bijeljina 1:2 (0:0).
Stadion: Gradski stadion Živinice.
Gledalaca: 50.
Glavni sudija: Merima Čelik (Sarajevo).
Pomoćnici: Merima Homarac (Sarajevo), Jovana TriÅ”ić (Bijeljina).
Žuti kartoni. Fortuna (Pejić), Radnik (KrajÅ”umović, Stojanović).

Fortuna: Trako, Džanić, Selimović, Vujadin, Zukić, Žunić (od 86. Durić), Pejić, MeÅ”anović, Alispahić, Hasić, Mujanović.Ā 

Trener: Nermin Karić.

Radnik: Babić, Lukić, Mitrović, Marković, KrajÅ”umović, NjeguÅ”,Ā Radulović, Stević, Jovanović, Stojanović, Blagojević (od 89. Tekić).Ā 

Trener: Jelena Milović.

Ženski fudbal Ženski fudbal Premijer liga BiH Fortuna Radnik Bumerang