XS
SM
MD
LG

2 : 2
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi Vest Hema i Palasa, pobjede Evertona i Lestera

28.08.2021 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Premier League

Fudbaleri Vest Hema i Kristal Palasa odigrali su 2-2 u trećem kolu Premijer lige.

Vest Hem je bio konkretniji ali je Kristal Palas odolijevao. Ipak, golom Pabla Fornalsa u 39. minuti, Vest Hem je poveo. Domaći su bolje otvorili i nastavak ali u 58. minuti Galaher pogađa za 1-1. U 68. minuti Antonio je donio novo vostvo Vest Hemu ali je Galaher dva minuta kasnije pogodio za 2-2. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata pa je Vest Hem ostao prvi put ove sezone bez sva tri boda.

Bitnu pobjedu upsao je Lester koji je sa 2-1 savladao Norič u gostima. Lester je rano poveo a strijelac je bio Vardi. Domaći su izjednačili u zavrÅ”nici prvog poluvremena a strijelac je bio Puki. Ipak, Lester je doÅ”ao do sva tri boda. Strijelac za pobjedu Lestera, bio je u nastavku Olbrajton.

Do pobjede je doÅ”ao i Everton kod Brajtona. Brajton je bolje otvorio susret ali bolju igru nisu krunisali golom. Kako je vrijeme prolazilo, Everton je bio sve bolji. U 41. minuti Demaraja Grej pogodio je za vodstvo ''Karamela''. U 57. minuti Kalvert-Luin iz penala postavio konačih 2-0.Ā 

Aston Vila i Brentford odigrali su 1-1. Oba gola pala su u prvih 13. minuta. Gosti su poveli golom Tonija da bi Buendija pogodio za 1-1. Remi je viđen i u Njukaslu gdje su domaći odigrali 2-2 sa Sautemptonom. Svi golovi pali su u nastavku. Domaći su dva puta vodili golovima Vilsona i Sen-Maksimana da bi Elijunusi i u Å”estoj minuti iz penala Vord-Prauz, donosili izjednačenje gostima.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Premier League West Ham United Crystal Palace
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača