XS
SM
MD
LG

6 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Glasinac ostaje prvoligaÅ” (VIDEO)

10.04.2022 M.Muharemović

Futsaleri Glasinca iz Sokoca pobjedom u posljednjem kolu Prve lige Republike Srpske protiv direktnog konkurenta za opstanak KMF ā€žJahorinaā€œ sa Pala rezultatom 6:2 zadržali su status prvoligaÅ”a i naredne sezone nastupiće u pomenutom rangu takmičenja.

Ā 

U odličnom ambijentu dvorane u Sokocu viđena je, očekivano, tvrda utakmica u komÅ”ijskom derbiju. Igrači Glasinca su preko Nenada Đerića uspjeli u prvom poluvremenu steći prednost od 2:0 Å”to im je donijelo dodatnu sigurnost za drugi period igre. Sjajnim odbranama istakao se i golman domaćih Marko Mirjanić koji je bio nerijeÅ”iva enigma za futsalere Jahorine.

Drugi dio igre protekao je u ravnopravnoj borbi u kojoj Glasinac koristi igrača viÅ”e, nakon crvenog kartona za kapitena gostiju Kneževića, i povećava rezultat na 3:0 golom Minića. Paljani su nakon toga krenuli u potpunu ofanzivu koju materijalizuju pogotkom Trba ali viÅ”e od toga nisu mogli. Do kraja meča za Glasinac je joÅ” jednom pogodio Minić, zatim Čolić i GaÅ”ević. Drugi gol za Jahorinu djelo je KoÅ”arca.

ā€žTeÅ”ka utakmica za nas jer ulog je bio prevelik. Znali smo da pobjednik ovog meča ostaje u ligi, a poraženi da ispada. Liga je generalno zahtijevna i kvalitet ekipa je približan pa većina stvari na tabeli je rijeÅ”ena u posljednjem kolu. Mi smo vrlo malo utakmica odigrali u kompletnom sastavu ali vidim da i ostale ekipe imaju te probleme. Momcima čestitam na borbi i ostvarenoj pobjedi. Å to se tiče cijele sezone ona je bila puna oscilacija gdje smo imali serije pobjeda ali i poraza. Na kraju smo uspjeli opstati u Prvoj ligi, doÅ”la je nova uprava u klub i sigurno da ćemo se potruditi da organizaciju podignemo na joÅ” veći nivoā€œ rekao je nakon utakmice trener Glasinca Predrag Dobrilović.

Titulu Å”ampiona u Prvoj ligi Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH osvojio je KMF ā€žRadnik Sitiā€œ iz Bijeljine, a iz lige su ispali KMF ā€žJahorinaā€œ i KMF ā€žBrčko Zdravljeā€œ.

Futsal Futsal Prva liga RS Glasinac Jahorina
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača