XS
SM
MD
LG

35 : 31
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo porazio Konjuh

13.11.2022 trebinjelive.infp

U 10. kolu Premijer lige u Sportskoj dvorani "MiloÅ” Mrdić" RK "Leotar" je pobijedio RK "Konjuh" iz Živinica 35:31 (19:14). Ovo je sedma pobjeda Trebinjaca, a ekipi Konjuha su nanijeli četvrti poraz.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i u sedmom minutu imali su dva gola prednosti 2:4, ali domaćin minut kasnije izjednačuje na 4:4. Nakon toga igra se gol za gol sve do rezultata 9:9 u 19. minutu kada serijom 3:0 domaćin dolazi u prednost 12:9.

Leotar polako povećava prednost tako da u 29. minutu ima i plus Å”est 18:12, ali se na poluvrijeme odlazi sa 19:14.

Tokom drugog poluvremena domaćin je povećavao prednost i u 43. minutu bilo je 28:19, a plus devet bilo je i u 50. minutu 32:23. Tada trener Tavrić Å”alje na parket mlađe snage koje su i zavrÅ”ile utakmicu, a krajnji rezultat je bio 35:31.

U narednom kolu po prvi put zvanični meč u Premijer ligi i derbi istočne Hercegovine održaće se u Nevesinju gdje će domaćin RK "Hercegovina" dočekati RK "Leotar".

Najefikasniji kod Leotar bili su Stanković sa 11, Milojević sa 8 i Babić sa 7 golova, a kod Konjuha Bubić koji je dao 5 golova.

Nakon utakmice trener Darko Tavrić naglasio je da su njegovi momci loÅ”e otvorili večeraÅ”nju utakmicu.

"UÅ”li smo neozbiljno u prvih deset minuta i kad su moji momci shvatili da moraju da daju maksimum rezultat je polako prelazio u naÅ”u korist i to je rezultiralo pobjedom. Kad god se ukaže prilika mladi će dobiti Å”ansu, a na njima je da iskoriste svoju Å”ansu" rekao je Tavrić.

Sportska dvorana "MiloÅ” Mrdić", 500 gledalaca. Sudije: Branimir Bilić i Filip Dugandžić (oba LjubuÅ”ki). Delegat: Slaven Tomić (LjubuÅ”ki). Isključenja: Leotar 2x2, a Konjuh 4x2. Sedmerci: Leotar 2(1), a Konjuh 2(2).

RK "Leotar": Savović, Veraja, Arizanović, Ninković, Milojević 8, Parežanin 5, Stanković 11, Ratković 2, Racković, Todorov, Petrović, Babić 7, Uljarević, Smajilbegović 2, Knežević. Trener: Darko Tavrić.

RK "Konjuh": Bečić, Musić 1, PejkuÅ”ić 4, Ahmetović, Modrić 4, Čabaravdić, Dautović 4, Bubić 5, Memić 2, Klopić 2, Osmanhodžić 2, Sinanović 1, Halilović 2, Selimović 4, Hadžić, A. Kamberović. Trener: Eminudin Kamberović.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Leotar Konjuh
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača