XS
SM
MD
LG

Ana Sladoje blistala i u Tuzli

Mlada stonoteniserka ŠST Šampion iz Istočnog Sarajeva, nakon osvajanja titule prvakinje BiH u kategoriji najmlađih kadetkinja, zablistala je prošlog vikenda i na međunarodnom turniru ’’Tuzla Open’’, na kojem je osvojila srebrnu medalju.

Učešće na ovom turniru uzelo je preko 300 stonotenisera iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH.

- Takmičari iz naše škole stonog tenisa uzeli su učešće i na ovom turniru, a najzapaženiji rezultat ostvarila je Ana Sladoje, koja je zauzela odlično drugo mjesto u veoma jakoj konkurenciji. Nastupali su još Marko Mičić, Rade Kutlača i Ognjen Motika. Njihova igra bila je solidna, ali je konkurencija bila jaka pa su takmičenje završili u grupnoj fazi. Dodao bih i da je naš kolega Andrej Kožul iz Kreševa, kluba sa kojim imamo izuzetnu saradnju, odlično odigrao ovaj turnir, pokazao da pripada samom vrhu i zasluženo osvojio zlatnu medalju – rekao je Slaviša Zirojević, trener ŠST Šampion.

Škola stonog tenisa Šampion trenutno okuplja petnaestak dječaka i djevojčica, koji pod stručnim nadzorom nekadašnjeg prvaka Republike Srpske Slaviše Zirojevića rade i treniraju u sportskoj dvorani u Kasindolu.