XS
SM
MD
LG

Šta vas sve očekuje na jubilarnoj desetoj Jahorina Ultra Trail trci?!

Pripremite se za najveći trkački spektakl godine – jubilarno deseto izdanje Jahorina Ultra Traila, koje će biti održano 27. i 28. jula 2024. godine. Sa samo 31 dan do početka, uzbuđenje raste, a očekivanja su veća nego ikada!

Jahorina Ultra Trail nudi četiri trke različitih dužina i težina: ULTRA 160 km, MAXI 78 km, MIDI 30 km i MINI 10 km, pružajući mogućnost učešća i profesionalcima i rekreativcima. Za one najhrabrije, staza ULTRA dužine 160 km predstavlja fizički izazov, test snage, izdržljivosti i mentalne odlučnosti. Najbrži muškarac i žena na ovoj stazi osvojiće vrijedne nagrade – automobile!

Raspored trka:

 

  • ULTRA 160 km:  Start u 5:00h na Prijevoru, 27. jula
  • MAXI 78 km:  Start Jahorina u 7:00h, 27. jula
  • MIDI 30 km:  Start Jahorina u 8:00h, 28. jula
  • MINI 10 km:  Start Jahorina u 10:00h, 28. Jula

 

Ove godine očekujemo preko 5.000 trkača i posjetilaca koji će uživati u netaknutoj prirodi i nezaboravnim predjelima na stazama dugim ukupno 278 km. Takmičare očekuje 17 okrepnih stanica raspoređenih na svakih 10 km i tri životne stanice, sa više od 40 različitih namirnica – od suvog mesa i teletine do urmi, jabuka, kikirikija, lubenica, energetskih pića, supe, kobasica i lepinja, vegeterijanske ponude i još mnogo toga.

Pored trkačkog uzbuđenja, svi posjetioci mogu očekivati vrhunsku zabavu uz dva DJ-a, žurke i spektakularni koncert jedne od najvećih zvijezda Balkana.

Ovaj poseban događaj, čiju organizaciju podržava preko 200 volontera i rekordan broj sponzora i partnera, obećava nezaboravno iskustvo za sve učesnike i posjetioce.

Pozivamo sve da dođu i podrže trkače ili se sami takmiče! Sve informacije o trkama, prijavama i događajima možete pronaći na našem sajtu jahorinatrail.com

Za one koji se još uvijek dvoume, pridružite nam se na treningu sa timom JUT-a 30. juna, kada ćemo zajedno preći trasu MINI rute i upoznati sve početnike sa predjelima i izazovima koje ova ruta nudi.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo – Jahorina Ultra Trail čeka na vas!