XS
SM
MD
LG

A da probamo sa humanitarnim brojem za ambiciozno rukovodstvo?

Rukometni klub Borac iz Banja luke zaista nije zaslužio da ima ovakvo rukovodstvo. Navikli smo već da u zadnjih mjesec dana stalno pišu saopštenja i žale se na svoju tešku materijalnu situaciju.

Prvo su doveli u pitanje nastup na Svesrpskom kupu, a na to su se upecali samo naivni. Prije bi im prošla odluka da se klub ugasi nego da ne nastupe na ovom takmičenju.

Uspjeli su ipak dobiti od Banja Luke 100.000 maraka, pa ćeigrati na Svesrpskom kupu.

U međuvremenu ih je jedan igrač nezadovoljan stanjem u klubu napustio, a neće biti iznenađenje ukoliko to uradi još neko.

Danas su izašli sa novim dopisom i pojasnili da oni nemaju novca da njihova druga (mlada) ekipa igra Prvu ligu Republike Srpske. Dakle, odustali su od tog takmičenja.

Dobro, odustali su, nemaju novca, a postavljamo pitanje (po ko zna koji put) da li ova nesposobna uprava odgovara za bilo šta. Godinama su u klubu, godinama ga uništavaju i stalno ++plaču’’ kako imaju ambicije, a nemaju novca.

Bilo bi dobro da oni izađu u javnost i kažu koliko su primanja trenera, igrača... Koliko su novca potrošili u zadnje dvije tri godine.

Ukoliko neće i ne mogu, evo im predlog naš. Dogovorite onaj humanitarni broj...

Možda se skupi novca za ambicije rukovodstva!