XS
SM
MD
LG

Predstavljeno treće izdanje godišnjeg skijaškog magazina

Rovinj, 22. septembar 2024. – Treće izdanje godišnjaka Open Balkan Ski Yu 20. septembra je prvi put predstavljeno gostima i čitaocima u prelijepom ambijentu hotela Grand Park u Rovinju, tokom Weekend Media Festivala. Ova promocija označava početak jedinstvene skijaške priče iz regiona koji spaja more i planine.

Časopis, koji je već u prva dva izdanja pridobio po nevjerovatnih 500.000 zadovoljnih čitalaca, pod sloganom „jedan region, jedno tržište, jedan ski pass“, postavlja nove standarde u skijanju i zimskom turizmu. Na čak 200 raskošnih stranica, Open Balkan Ski Yu pruža sve informacije koje ljubitelji skijanja i planina mogu poželjeti – od najnovijih trendova u opremi, savjeta za bezbjedno skijanje, do recenzija skijališta, gastronomije, smještaja i ski škola.

Osim promocije skijanja i zimskog turizma, Open Balkan Ski Yu ima širu misiju – kroz povezivanje planina Balkana jednim zajedničkim ski passom, otvara se prostor za regionalnu saradnju i razvoj. Skijaši sada mogu istražiti bogatstvo i raznovrsnost planinskih destinacija širom Balkana, a male destinacije dobijaju priliku da zablistaju na regionalnoj i međunarodnoj sceni.

Ovaj magazin spaja planine, ljude, različitosti i gradi mostove ljubavi u regionu baš kao što Jahorina to radi. Naš projekat promoviše vrednosti saradnje i održivosti, omogućavajući budućim generacijama da uživaju u planinama na održiv način,“rekao je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić.

Časopis je takođe i poziv na dijalog o tome kako bolje iskoristiti prirodne resurse regiona, očuvati životnu sredinu i omogućiti svima da uživaju u ljepotama planina, bez obzira na to odakle dolaze. Kroz saradnju i inovacije, region Balkana stvara svjetliju budućnost za turizam i ekonomski razvoj.

Događaju je prisustvovao veliki broj ambasadora, partnera, predstavnika javne scene, influensera i glumaca. Njihovo prisustvo dodatno je naglasilo značaj ovog projekta.

Treće izdanje Open Balkan Ski Yu će uskoro biti dostupan na svim bolje snabdjevenim kioscima, benzinskim pumpama, aerodromima i u hotelima širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine,  Slovenije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore od 1. oktobra 2024. godine, kao i online čineći ga lako dostupnim kako lokalnim skijašima, tako i međunarodnim posjetiocima. Magazin će biti dostupan i online na platformi novinarnica.net. Ukoliko u vašem mjestu ne možete da dođete do svog štampanog primjerka magazina pišite nam na marketing@oc-jahorina.com i mi ćemo vam poslati časopis pouzećem. Takođe, najavljene su promocije časopisa u drugim državama regiona u predstojećim mjesecima, čime se dodatno širi mreža ljubitelja zimskih sportova.

Časopis Open Balkan Ski Yu nastavlja svoju misiju povezivanja ljudi i promovisanja planinskih destinacija, a sve goste je direktor OC Jahorina pozvao da se pripreme za zimske avanture na Jahorini, planini koja svake sezone donosi nešto novo – više staza, avantura i kvaliteta.