XS
SM
MD
LG

Porodica Đoković ponovo na Jahorini

Dejan Ljevnaić i Goran Đoković

U četvrtak 3. oktobra Olimpijski centar „Jahorina" na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem ugostio je gospodina Gorana Đokovića, člana čuvene porodice Đoković i predsjednika Teniskog saveza Srbije. Tokom posjete, direktor OC „Jahorina" Dejan Ljevnaić, uručio je zahvalnicu gospodinu Đokoviću za njegov izuzetan doprinos razvoju ovog planinskog centra.
 
Ljevnaić je izrazio veliko zadovoljstvo i zahvalnost zbog posjete Gorana Đokovića, s kojim je dogovorio obezbjeđivanje karata za 50 djece sa Pala za predstojeći ATP turnir u Beogradu, omogućivši im da uživo prate vrhunske mečeve i dožive atmosferu prestižnog teniskog događaja. 

"Naše dugogodišnje prijateljstvo sa porodicom Đoković značajno je doprinelo razvoju Jahorine i lokalne zajednice. Ova zahvalnica simbolizuje našu želju da dodatno učvrstimo te veze. Goran Đoković je uvek spreman da podrži Jahorinu, ne tražeći ništa zauzvrat. Naša saradnja obuhvata važne projekte poput izgradnje gondole u Vrnjačkoj Banji, a zajednički rad nastavićemo kroz nove, ambiciozne planove za razvoj Jahorine i unapređenje sporta i rekreacije," istakao je Ljevnaić i dodao da su u planu i budući projekti na Jahorini, koji će značajno doprinijeti razvoju sporta na ovoj planini :

"Jahorina je idealno mesto za sportske pripreme, bilo zimske ili letnje, a posebno se trudimo da postanemo centar za dečije kampove. Deca su naša budućnost, i naš cilj je da im omogućimo da u ovom prelepom prirodnom okruženju razvijaju svoje fizičke i mentalne sposobnosti. Već smo domaćini brojnim sportskim kampovima i nastavićemo da radimo na tome da postanemo regionalni centar za rekreaciju, učenje i zdravo odrastanje."
 

Goran Đoković je ovom prilikom izjavio da mu je velika čast i zadovoljstvo što kroz dugogodišnje prijateljstvo sa gospodinom Ljevaićem mogu postići mnogo i doprinijeti razvoju Jahorine, te istakao da mu posebno znači što gospodin Ljevanić i OC „Jahorina" prepoznaju i cijene trud i posvećenost ovom prelijepom mjestu.
 
Podsjetićemo se da je Jahorina 2020. godine ugostila Novaka Đokovića i njegovu porodicu na planini. To je bila izuzetna prilika za Olimpijski centar jer nije reč samo o najvećem sportisti svih vremena, već i o čovjeku koji je inspiracija mnogima. Jahorina je ponosna što je jedina planina sa stazom nazvanom po Novaku Đokoviću, čime se odaje počast ne samo njegovim sportskim uspjesima, već i vrijednostima koje promoviše.
 
Olimpijski centar „Jahorina" nastavlja da se razvija kao destinacija za sport i rekreaciju, privlačeći rekreativce ali i profesionalne sportiste iz cijelog svijeta.