XS
SM
MD
LG

Banja Luka ima novo rukovodstvo

Foto: UOK Banja Luka / Fejsbuk

Večeras je u konferencijskoj sali banjalučkog hrama sporta, dvorane Borik održana vanredna Skupština Univerzitetskog odbojkaškog kluba "Banjaluka Volley".
 
Prethodno rukovodstvo prestižnog banjalučkog premijerligaša podnijelo je ostavku zbog teških momenata u kojima se našao ovaj sportski kolektiv! Za novog Predsjednika Kluba, jednoglasno je imenovan Draško Madžar, nekadašnji trener i sportski direktor Kluba.
 
- Zahvalan sam na jedinstvenoj podršci, kao i svim ljudima iz prethodne uprave koji su se i do sada nesebično davali i vrlo često činili moguće i nemoguće da sačuvaju rejting Kluba. Teška je situacija i u Klubu, a i u sportu uopšte. Nadam se da će tim koji sam predložio, a Skupština izabrala, uspjeti da uz podršku relevantnih institucija i sponzora ostvari zacrtane ciljeve. Čeka nas mnogo posla. Takmičenje u Premijer ligi BiH, takmičenja mlađih kategorija, aktivnosti na podizanju kvaliteta rada u odbojkaškoj školi su neki od prioriteta - rekao je Madžar.
 
UOK "Banjaluka Volley" je standardni premijerligaš i jedan od najboljih klubova u Banjaluci, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

OK Borac : OK Napredak
OK Bosna-Sarajevo : HOK Magic Ice-Domaljevac
OK Ljubinje : OK Modriča Novoprom
OK Bosna-Kalesija : OK Gradiška
OK Kakanj 78 : OK Radnik
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 OK Borac 0 0 0 0
2 OK Bosna-Sarajevo 0 0 0 0
3 OK Ljubinje 0 0 0 0
4 OK Bosna-Kalesija 0 0 0 0
5 OK Kakanj 78 0 0 0 0
6 OK Radnik 0 0 0 0
7 OK Gradiška 0 0 0 0
8 OK Modriča Novoprom 0 0 0 0
9 HOK Magic Ice-Domaljevac 0 0 0 0
10 OK Napredak 0 0 0 0