XS
SM
MD
LG

Srđan Furtula i Anja Gutalj vode školu odbojke paljanskog ŽOK "Jahorina"

Najljepši paljanski sportski kolektiv ŽOK "Jahorina" vrši upis novih članova u školu odbojke, uzrasta od 7. do 13. godina. Termini treninga su predviđeni, ponedeljkom od 17.30 i srijedom od 20.00 časova u sportskoj dvorani "Peki".

Školu će voditi, dobro poznata odbojkaška imena na našim prostorima, profesori fizičkog vaspitanja i sporta Srđan Furtula i Anja Gutalj.

Furtula je u svojoj dugogodišnjoj karijeri branio boje nekadašnjeg paljanskog premijerlikaša Studenta, zatim ekipa Gacka, Maglića iz Foče i Mokrog, a imao je izlet i u Austriju.

Iz slavnih dana sa Paljanima okitio se sa dvije titule prvaka Republike Srpske i sa dvije titule pobjednika Kupa Republike Srpske, a sa Gačanima vicešampionskom titulom prvaka BiH.

Fu, kako ga zovu prijarelji već ima iskustvo u rada u školi odbojke. Pod njegovim nadzorom u Studentu stasali su premijerligaški igrači: Ognjen Veselinović, Miloš Janković, Peđa Močević, Marko Simović, Nemanja Šuko, Jova libero, a bilo je tu i odbojkaša koji su nosili dres i prvoligaša iz Mokrog.

Drugi trener u ovoj lijepoj priči je mlada paljanska profesorica fizičkog vaspitanja i sporta Anja Gutalj. Anja je dugogodišnja članica "Jahorinki" koja sa puno ljubavi, entuzijazma i sa željom da savoje bogato odbojkaško iskustvo prenese na mlade da unaprede svoje odbojkaške vještine.

Pridružite se, i utvrdite, zašto se po mnogima odbojkaški sport za žensku populaciju smatra najprikladniji, a stručan kvalitetan i pedgagoški rad te pažnja posvećena razvoju osnovnih motoričkih sposobnosti te dobro druženje to su razlozi da se postane dio ove lijepe priče.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 065 / 963 - 604 Srđan.


Inova : HE na Drini
Jahorina : Gradiška
Radnik : Velež
Libero : Bratunac
ŽOK Leotar : Maglić
Crvena zvijezda : Drina
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Inova 0 0 0 0
2 Jahorina 0 0 0 0
3 Radnik 0 0 0 0
4 Libero 0 0 0 0
5 ŽOK Leotar 0 0 0 0
6 Crvena zvijezda 0 0 0 0
7 Drina 0 0 0 0
8 Maglić 0 0 0 0
9 Bratunac 0 0 0 0
10 Velež 0 0 0 0
11 Gradiška 0 0 0 0
12 HE na Drini 0 0 0 0