XS
SM
MD
LG

3 : 2
Poluvreme
3 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Tri boda sa kreča

14.05.2018 Administrator DC

ROGATICA – Da je u fudbalu voćstvo od 2:0 varljiv rezultat pokazalo se i na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici između domaće Mladosti i Budućnosti iz Pilice. Nakon golova agilnog Darka Rosića u 40 i Milije Rajaka u 54 minutu, mnogi iz domaćeg tabora pomislili su da je pobjeda u rukama i da samo utakmicu treba privesti kraju. Ali, tako nisu mislili i gosti iz Pilice i strpljivom igrom čekali su priliku i dali gol u 73 minutu i smanjili rezultat na 2:1. U jednoj na oko bezopasnoj situaciji najbolje se snašao Stevanović i pored nemoćnog mladog i još neiskusnog golmana Mladosti Marka Karišika plasirao loptu u desni donji ugao. Skoro na isti način, ali sa lijeve strane, gosti su postigli i drugi gol i anulirali voćstvo domaćina od „velikih“ 2:0.

Do kraja utakmice ostale su još 3 minute i Mladost je pošla na sve ili ništa. Sa desne strane u kazneni prostor gostiju „brzinom munje“ ušao je Darko Rosić. Odbrani gostiju nije ostalo ništa drugo nego da ga faulira i obori i solidni sudija Tadić bez razmišljanja pokazao je na bijelu tačku uz žuti karton Marjanoviću.

Sigurni realizator penala bio je kapiten Mladosti Dejan Sokolović. Rezultat od 3:2 donio je tri nova boda koji će, nadaju se u Mladosti, mnogo značiti u borbo ua opstanak u Drugoj fudbalskoj ligi RS.

Inače, bila je ovo fer i korektna utakmica u kojoj su domaći igrači imali nešto više od igre i rezultat od 3:2 realan je odraz stanja na terenu.

MLADOST (Rogatica) 3 (1)
BUDUĆNOST 2 (0)

Strijelci: 1:0 D. Rosić u 40, 2:0 Mil. Rajak u 54, 2:1 Stevanović u 73, 2:2 Obrenović u 87, 3:2 Sokolović (penal) u 88 minutu.
Stadion: SRC „9. Januar“ u Rogatici.
Gledalaca: 100.
Sudija: Milan Tadić (Pale) 7.
Žuti kartoni: Milovanović (Mladost Rogatica), Marjanović (Budućnost).
Igrač utakmice: Darko Rosić (Mladost Rogatica) 7,5.

MLADOST (Rogatica): Karišik 6,5, J. Rajak 7, Mićo Rajak 7, Milovanović 6,5, Ćaćić 7, Miličević 6,5, D. Sokolović 7, Božović 7 (od 76 minuta Marijanović -), D. Rosić 7,5, Mil. Rajak 7 (od 80 minuta D. Obradović -), Sorak 6 (od 53 minuta Šarenac 6). Trener: Slavko Obrenović.

BUDUĆNOST; Radić 7, Lupić 6,5, Doknić 6 (od 46 minuta Obrenović 6), Marjanović 6,5, D. Marković 6, Ž. Marković 6,5, Lukić 6, Pajić 6, Milošević 6, Cvijetinović 6 (od 46 minuta Krezović 6,5), Stevanović 6,5. Trener: Dalibor Krezović.

IZVOR: 058.ba

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost(R) Budućnost
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
MzAhA je ocenio igrača
MzAhA je ocenio igrača