XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Poluvreme
Nema golova na Sokocu
Golom Pejanovića Glasinac je poveo na Sokocu
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Sokočani Glasincu ''okrenuli leđa''

20.05.2019 ofkglasinacsokolac.com

Prazne tribine stadiona Bara, Sokolac

U okviru 27. kolu Druge lige Republike Srpske – grupa „istok“ fudbaleri Glasinca su juče , još jednom obradovali istinske ljubitelje fudbala u Sokocu. Kojih je iz godine u godinu sve manje. Nažalost!

 

Savladana je sasvim solidna ekipa „Drine-HE“ iz Višegrada, rezultatom 3:0 (0:0). Strijelci za domaći sastav bili su A.Pejanović, Jovanović i Lizdek.

I pored 130 dječaka raznih uzrasta koliko ovaj klub danas okuplja, i treće pozicije seniorskog sastava i solidnih rezultata u Drugoj ligi RS, i pored ne tako dobre igre danas, kakve sa pamte na najstarijem sportskom objektu u Sokocu, ostaje gorak ukus mizerne i jadne posjete gledalaca, kakve se ne pamte čak i u ratnim i poratnim vremenima.

Prisustvo 26 gledalaca, kao i činjenica da na drugim fudbalskim utakmicama iz godine u godinu prisustvuje sve manji broj navijača, s razlogom otvara mnoga pitanja, a ključno pitanje je „Ima li nade za fudbal u Republici Srpskoj?“.

Vremena koja su pred nama, pružiće nam i taj odgovor.

Istovremeno, sasvim jasno i nedvosmileno se daje odgovor da Sokočani i nisu zaslužili da gledaju klubove većeg ranga kakva je Druga liga RS – „Istok“.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Glasinac 2011 Drina HE
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača