XS
SM
MD
LG

28 : 29
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krivaju ostaviti bez bodova

05.10.2018 Administrator DC

Na stadionu TuÅ”anj danas je Rukometni klub Sloboda Tuzla održao press-konferenciju povodom 3. kola i derbija polusezone rukometne lige Federacije BiH grupa Sjever koju će igrati sutra protiv ekipe Krivaje.

Trener Slobode Mirza Bulić ističe da će njegova ekipa dati svoj maksimum u ovoj utakmici, Å”to će sigurno donijeti pobjedu.Ā 

ā€žPred nama je sutra prvi, pravi okrÅ”aj protiv ekipe Krivaje iz Zavidovića. Å to je najbitnije atmosfera u ekipi je dobra, veliki broj igrača imam na raspolaganju. Svi su željni dokazivanja i da se nađu u ekipi među 16 igrača. Siguran sam da ko god dobije Å”ansu, ostavit će srce na terenu da ostvarimo pobjedu. Spoj mladosti i iskustva trebao bi ove godine odvesti Slobodu u Premijer liguā€œ, zaključuje Bulić.

Kapiten Slobode Davor Kadić ističe da je sve usmjereno ka tome da Sloboda igra Premijer ligu, i da je ovaj derbi čitave polusezone jedna od stanica na tom putu.
Ā 

ā€žU goste nam ekipa Krivaje, svakako jedna neugodna ekipa koja igra jedan muÅ”ki rukomet. Utakmica će biti vjerovatno jakog karaktera. Tuzlaci će sutra u Mejdanu vidjetiĀ  jednu novu ekipu, novu Slobodu. Vjerujem u naÅ”u pobjedu, ali bitno je da ona bude sa Å”to većom razlikom jer je ovo poluvrijeme, nakon čega igramo na njihovom terenu, rekao je Kadić.Ā 

Na press-konferenciji obratio se i potpredsjednik Upravnog odbora RK Sloboda Damir Bećirović ističući da imaju jasan cilj.
Ā 

ā€žSljedeće godine je 60 godina RK Sloboda i mi na tu godiÅ”njicu Slobodu želimo vratitiĀ  tamo gdje joj je i mjesto, u druÅ”tvo najboljih. Nova uprava na čelu sa Ismarom Å abovićem, u Klubu je zatekla totalno nesređeno stanje, tako da su naÅ”i početni napori bili usmjereni ka organizaciji Kluba. Sada smijem reći, da u najmanje posljednjih deset godina, igrači nisu imali ovakve uslove. Na njima je da opravdaju uložena sredstva i obraduju navijače Slobode, naglaÅ”ava Bećirović.

Ā 

Ostalo Ostalo Prva liga FBiH - Sjever Sloboda Krivaja
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača