XS
SM
MD
LG

67 : 57
1/4
14 : 13
2/4
17 : 10
3/4
16 : 16
4/4
20 : 18
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Partizan savladao Igokeu

09.03.2019 Đ. Malešević

Košarkaši Igokee doživjeli su 14. poraz u ABA ligi. Oni su poraženi u 21. kolu u Beogradu od Partizana, rezultatom 67-57.

Prvi period nagovijestio je da nas čeka negledljiva košarka sa dosta grešaka i promašenih zicera sa obje strane. Prvi period bio je dosta izjednačen ali je Partizan ipak prvi period dobio sa 14-13. Igokea je imala vodstvo na startu drugog perioda. Međutim, koliko god im se Partizan nudio, Igokea to nije znala iskoristiti dovoljno. Partizan se vremenom konsolidovao i do kraja prvog poluvremena došli su do +8.

Igokea je dobro otvorila treći period. Konačno su uspjeli pogoditi trojku i pronaći neki ritam u šutu. Trojkom Ilića prišli su na -2. Utisak je da je Igokea dosta toga propustila u tim momentima jer su promašili neke otvorene šuteve. Partizan se opet odlijepio i sa +8 su ušli u poslednji period. Igokea je opet imala prilika da se vrati u igru na startu poslednjeg perioda ali opet je prokockala svoje šanse i Partizan je na kraju rutinski priveo meč kraju.

Partizan je do pobjede predvodio Lendejl sa 17 poena i 11 skokova. Najbolji u redovima Igokee bio je Lešić sa 16 poena dok je mladi Ilić dodao 13 poena.

Partizan će se do kraja boriti za treću poziciju dok Igokea mora dobiti Zadar u poslednjem kolu ukoliko želi osigurati opstanak u ligi.

Foto: Igokea

Lige Srbije Lige Srbije ABA liga Partizan NIS Igokea
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača