XS
SM
MD
LG

60 : 53
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

KoŔarkaŔi Sokoca savladali prvoplasirani Radnik

04.04.2021 M.Muharemović

KoÅ”arkaÅ”i Sokoca pobijedili su na svom parketu lidera Prve lige Republike Srpske, ekipu KK ā€žRadnik BN Basketā€œ iz Bijeljine, rezultatom 60:53 i na taj način stigli do četvrte uzastopne pobjede.

Domaći koÅ”arkaÅ”i tokom cijelog toka utakmice imali su rezultatsku prednost koja im je na kraju donijela novu pobjedu, a kapiten Sokočana Nemanja Pečenica ističe da je zadovoljan drugim ovosezonskim trijumfom nad Radnikom.

ā€žIako su oni doÅ”li bez jednog od najboljih igrača u Prvoj ligi RS mislim da to ne umanjuje značaj naÅ”e pobjede. Mi smo pokazali karakter i joÅ” jednom ove sezone savladali ekipu Radnika. Nažalost kasno smo uÅ”li u ritam i pravu formu pa za plasmana u plej-of zavrÅ”nicu prvenstva vjerovatno da će nam, na kraju, nedostajati jedan trijumfā€œ kazao je Pečenica.

Trener koÅ”arkaÅ”a Radnika Vladimir Radovanović čestitao je domaćinu na zasluženoj pobjedi, a izdanjem svojih igrača nije bio zadovoljan.

ā€žIgru svoje ekipe ne bih puno komentarisao. Načinom ponaÅ”anja i odnosom pojedinaca prema igri ne mogu biti ni malo zadovoljan i to će sigurno osjetiti na sljedećem treningu. Ulazak u Premijer ligu BiH cilj je koji smo postavili na početku sezone ali nismo opterećeni time. Sigurno da ćemo pružiti maksimum da ostvarimo taj rezultatā€œ izjavio je Radovanović.

U narednom kolu koÅ”arkaÅ”e Sokoca očekuje joÅ” jedan susret sa ekipom iz Bijeljine. Oni putuju u goste sastavu Budućnosti, a ekipa Radnika dočekaće OKK ā€žSlavija 1996ā€œ iz Istočnog Sarajeva.

KK Sokolac: Pečenica 15p, Zelić, Maksimović 11p, Radović, Milovanović 13p, Đerić, Koprivica 5p, Å alić 2p, Kovač 14p Ā Ā Trener: Tomislav Tamburić

KK Radnik BN Basket: Radović, Vlačić 13p, Berbakov 1p, Lazić, Markez 2p, Curović 5p, Popović, Stojanović, Kecman 15p, Kajmaković, Micić 10p, Jovanović 7pĀ  Ā Trener: Vladimir Radovanović

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Sokolac Radnik BN Basket