XS
SM
MD
LG

3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
0 0 pre 11 meseci
1 komentara
Administrator DC
Utakmica je prekinuta u 44. minuti. Gosti su ostali bez dovoljnog broja igrača na terenu, pa je susret prekinut.
pre 11 meseci 0 · 0

Izveštaj utakmice

Prekid u Donjem Crnjelovu, Zadrugar - Šekovići

04.06.2023 Administrator DC

Utakmica Regionalne lige, grupa Istok između Zadrugara iz Donjeg Crnjelova i Šekovića prekinuta je u 40 minuti. U tom trenutku domaćin je vodio sa 2:0, a nakon kornera pred golom Šekovića došlo je kontakta igrača Zadrugara Jovice Klasanovića i Miloša Šarčevića. U tom skoku Klasanović je rukom udario ili zakačio Šarčevića po nosu.

Došlo je do krvarenja, a sudija Radoš Mihajlović je pokazao žuti karton igraču Zadrugara. Valjda je smatrao da nije postojala namjera da se povrijedi protivnik, ali to nije zadovoljilo ni Šarčevića i njegove saigrače. Dobio je Šarčević crveni karton jer je sudiji uputio niz uvreda, da bi mu se pridružili Dragan Kojić i Milenko Popović. Obojica su sudiju uputili psovke, a Popović je sudiji oteo crveni karton i bacio ga. Isključeni su i Kojić i Popović, a nakon što je utakmica nastavljena, dva igrača Šekovića su prijavili povrede u meč se nije mogao nastaviti jer je gost ostao sa šest igrača.

Meču je prisustvovao i predsjednik Fudbalskog područja Bijeljina Radika Marić, a biće očigledno mnogo posla za disciplinske organe.

Prema objavi Šekovića na Fejsbuku su napisali:

Trenutano stanje u Donjem Crnjelovu tri crvena kartona za nas, a Savez imun na ovo sve, vaše ostavke u FSP Bijeljina su spas fudbala u Republici Srpskoj !!!

Namjerno udaranje zatvorenom šakom (pesnicom) igrača FK. Zadrugara i slomljen nos našem igraču, uz sve to bez prisustva policije i hitne pomoći !!!

Radika Mariću čakamo tvoj potez, bio si prisutan na današnjoj utakmici ???

Glavni sudija Radoš Mihajlović inače zaposlen u MUP Republike Srpske i ujedno glavni akter fudbalskog nasilja u Donjem Crnjelovu, stoji u objavi FK Šekovića.

Dakle, biće sigurno kažnjavanja vinovnika. Moraće se utvrditi sve činjenice, a čeka se i dopunski izvještaj delegata.

Ostaje i pitanje zbog čega je ova utakmica bila puna nekog negativnog naboja. To vjerovatno znaju igrači jednog i drugog tima. Danas meč nije imamo nikakav takmičarski značaj…Ali…

Druge lige Druge lige Regionalna liga RS – Istok Zadrugar Šekovići
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača