XS
SM
MD
LG

1 : 4
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
50'
Gol
44'
Gol
15'
Gol
Izveštaj utakmice

Siloviti Rudar Stanari

26.04.2023 T. Sinkarčuk

Fudbaleri Rudara iz Stanara prebrinuli su još jedno gostovanje. Zabilježili su i jedanaestu prvenstvenu pobjedu i pet kola prije kraja prvenstva ostvarili su čak 15 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom Sloboda iz Grabovice.

Ovom pobjedom u Derventi Rudari su obezbijedili tituli i nakon punih 14 godina izborili su povratak u Regionalnu fudbalsku ligu, frupa Centar.

Poslednji put fudbaleri Rudara članovi RFL bili su u sezoni 2008/2009 kada su osvajanjem poslednje pozicije na tabeli izgubili status člana RFL.

Područne lige. BORAC (0)-RUDAR 1-4 (0-2).

Pomoćni stadion Tekstilca u Derventi, gledalaca 120, sudija Njegoš Ilić iz Doboja, pomoćnici Boško Dubov i Marko Popratin obojica iz Broda. Strijelci J. Gojić u 67. minutu iz penala za Borac, Rudonjić u 11. Janković u 44. iz penala i 55. i Vasić u 72. minutu za Rudar. Žuti kartoni Vaslić, Nović i trener Ljubiša Bokur Borac,

 BORAC Osinja : Gavrić, Vaslić, S. Ćorić, od 58 Nagradić,  Nović, Trivunović, Stanić, V. Ćorić, od 61 Turudić, Delić, Vajić, Gojić i Marić, trener Ljubiša Bokur.

RUDAR: Iličić, Kvržić, Sušić, Prodić, Kovačević, Janković, Marić, Rudonjić, od 65 R. Radić, Vasić, M. Radić. Tadić, od 71 Trutina. trener Igor Šarić

Igrač utakmice Aleksandar Janković.

Područne lige Područne lige Područna liga RS – Doboj -Brod Borac (O) Rudar
Rijadd je ocenio igrača
damjan81 je podelio utakmicu
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača