XS
SM
MD
LG

33 : 27
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Umičević uručio Å”ampionski pehar ŽRK Borac 2

24.04.2023 Administrator DC

RukometaÅ”ice Borca 2 pobijedili su Derventu u predposljednjem kolu m:tel Prve lige sa 33:27 i joÅ” jednom potvrdile da su daleko najbolje i da su s pravom postale Å”ampionke Republike Srpske. Meč su obilježile Sandra ĐuraÅ”inović sa osam golova, dva manje dala je Lara Bijelić dok je na drugoj strani Anastasija Pavlović postigla 10 pogodaka, a jedan manje upisala je Marina Cvijanović.

Ā 

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević je ovom prilikom uručio zlatne medalje igračicama Borca 2 koje su danas odigrale meč sa Derventom, a to su: Andrea Bojko, Sofija Blagojević, Jelena Radanović, Tamara Tanasić, Milica Đekić, Sandra ĐuraÅ”inović, Anja Bajić, Kristina Dević, Marija Bogojević, Anđela Todić, Mladena Dvizac, Lara Bijelić, Vanja Marković, Dunja Jurkas, Marija Boroja i Anđela Vinčić.

Najsjajnija odličja dobili su i treneri Marijan Bogojević i Marija Å ehovac, fizioterapeut Jovana Daničić i agilni direktor kluba Darko Savić koji je dobio i priznanje od Marinka Umičevića koji je potom uručio i Å”ampionski pehar kapitenu Mariji Bogojević.

Ā 

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga Republike Srpske Borac 2 Derventa
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača